PROPUNERE vizand sistemul de organizare selectie CM 2006

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Dan Cotelici
veteran

PROPUNERE vizand sistemul de organizare selectie CM 2006

Mesaj de Dan Cotelici » 13 Oct 2005 19:30

Stabilim locul si data la care toate echipele interesate de participare se intalnesc pentru a discuta sistemul.
Fiecare echipa care doreste sa-si exprime opinia plateste 150 Euro.
Se prezinta propunerile si echipele care au platit voteaza unul din sistemele propuse.
Orice propunere trebuie sa contina informatii detaliate pe 6 elemente: organizare, perioada, balta, sistem, buget, regulament.Fara aceste elemente nici o propunere nu se va vota.Votul nu este secret si se inregistreaza sub semnatura.
Cei care hoatarasc ca nu vor sa participe in sistemul care a iesit chiar daca au votat contra lui pierd cei 150 euro.Daca se hotarasc sa participe achita diferenta.
Cei care au votat sistemul castigator dar nu achita diferenta pentru a participa apoi la calificari sunt descalificati pentru 3 ani de zile cu exceptia situatiei in care achita triplul taxei.
Capitanul,seful delegatiei, etc se pot vota cu aceasta ocazie pe baza candidaturilor depuse.
Second BEST is FIRST loser

mirciulica
junior member

Mesaj de mirciulica » 13 Oct 2005 21:11

Cu toata stima domnule Dan Cotelici dar se simte un iz de camatarie in toata aceasta poveste.

Nu spun ca m-ar afecta in vreun fel pentru ca nu intentionez sa particip (prea curand) la concursuri de asemenea anvergura dar privind prin prisma faptului ca pescuitul este totusi un sport si nu o loterie sau o licitatie de stat, :lol: nu vad de ce cei ce nu se declara multumiti de sistemul votat nu-si pot primi banii inapoi.
<i>Daca fiecare ins ar activa fara gandul recompensei pamantul ar fi un rai.

Mircea Eliade</i>

carprom
maniac

Mesaj de carprom » 13 Oct 2005 21:20

Dane,
cred ca cu acest sistem nu vor fi multi de acord. Este parerea mea si sper sa ma insel....

Dan Cotelici
veteran

Mesaj de Dan Cotelici » 13 Oct 2005 22:19

carprom scrie:Dane,
cred ca cu acest sistem nu vor fi multi de acord. Este parerea mea si sper sa ma insel....
De ce?Doar cei care in mod real sa participe trebuie sa decida sistemul.
FIPS a lasat la latitudinea tarilor participante sa-si aleaga sistemul de calificari, altfel nu l-am schimba de la an la an.
Revenind la propunerea mea:
Mai bine pierzi 150 de euro decat sa devii cotizant cu 500.
Din punctul meu de vedere pe HOBAIA, unde am concurat si eu la calificari 2 ani la rand, in primul an pe 18 standuri in al doilea pe 24, sa aduci 40 de echipe, sa iei 500 de euro de la fiecare si sa pretinzi ca au sanse egale indiferent unde sunt amplasati nu e corect.
Eu am facut o propunere.Nu-ti forma o parere doar dupa ceea ce vezi ca se posteaza pe un site sau altul.Sunt mult mai multi cei care vor participa dar din motive obiective nu-si pot exprima parerea pe forumuri.Chiar si in cazul meu, este posibil ca echipa din care fac parte sa nu fie de acord cu opiniile mele.

Am sa-ti dau un exemplu:
Pe langa sa zicem 6 echipe care vor participa, un grup care doreste sa-si impuna sistemul ,mai aduce la vot inca 10.Cost suplimentar 1500.
Cele 10 echipe nu vor participa in final la calificari dar contribuie prin vot la impunerea sistemului.Ce parere ai?
Nu e mai bine sa punem la punct un sistem care sa impiedice manipularea votului?
Nu uita, NOI traim in ROMANIA, tara tuturor posibilitatilor!
Respect,

Dan Cotelici
veteran

Mesaj de Dan Cotelici » 13 Oct 2005 22:43

Pentru ca sistemul sa fie democratic pana la capat, revin asupra propunerii initiale cu urmatorul amendament:
Echipele care se califica hotarasc cine va fi seful delegatiei, consilierul tehnic si capitanul.
Sunt eligibili pentru aceaste pozitii cunoscatori a cel putin 2 limbi straine, care au obtinut rezultate in competitiile interne ( in international competitions, based on valid certificates, is a plus) si au experienta manageriala.

carprom
maniac

Mesaj de carprom » 14 Oct 2005 07:57

Sunt de acord cu tine, este bine gindit, si totusi asi fi curios citi vor fi deacord cu sistemul.
Iti urez succes

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 14 Oct 2005 15:23

Eu spun ca insasi sistemul asta de "vot" pentru organizarea calificarilor este perimat . Unde dracu ai vazut competitie normala la care cei care concureza sa isi voteze sistemul de competitie ? Organizatia raspunzatoare de reprezentativitate internationala , anunta cind si cum se desfasoara calificarile . Punct ! Cine vrea se inscrie , cine nu vrea nu se inscrie si cu asta se pune punct oricarei dispute . Asta e sistemul normal . Ce ar fii ca la un concurs de interpretare , concurentii sa isi aleaga scena , compozitorul , juriul si suma de inscriere ?????? In mod normal cunosti progremaul de competitie si iti alegi intrecerile la care crezi ca ai sanse sa iti exploatezi potentialul financiar , de pregatire , samd . Nu e obligatoriu sa mergi la toate , mergi la cele la care presupui ca ai sanse de succes .

Dan Cotelici
veteran

Mesaj de Dan Cotelici » 14 Oct 2005 17:46

Daca se sustine acest punct de vedere atunci nu trebuie sa acceptam nici sistemul propus de Rosioru-Vladeanu.
Ambii sunt in acest moment componenti ai lotului Senzor.
Faptul ca unul va deveni Sef de Delegatie si celalalt Capitan nu schimba datele problemei.Nu mai conteaza nici macar cum se va lua aceasta decizie.
A nu se intelege ca le contest calitatile de pescari.Nu-mi pot permite asa ceva.
Luni probabil o sa apara un comunicat din partea AGVPS care din pozitia pe care o are impune varianta Rosioru-Vladeanu.Dar............
Fir intins!

PS.As putea sa continui prin a dezvalui motivul pentru care azi a fost liniste pe forumuri.Nu are rost, pentru ca sunt convins ca Luni se va afla fara sa o spun eu.

Dan Cotelici
veteran

Mesaj de Dan Cotelici » 14 Oct 2005 17:49

Val Pangica jr scrie: Unde dracu ai vazut competitie normala la care cei care concureza sa isi voteze sistemul de competitie ?
Ambele sisteme competitionale care au condus la obtinerea celor 2 locuri pe podium au fost votate.PUNCT.

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 14 Oct 2005 17:57

In sfarsit avem sansa sa intram in normalitate . Asa este normal sa se desfasoare o competitie . Exista anunturi deja despre competitii care urmeaza sa fie organizate in anul 2006 - nu am vazut nicaieri vreo discutie legata de modul de desfasurare al acestora , taxe , arbitraj , standuri , etc . Fiecare organizatie isi anunta competitia in conditiile in care aceasta crede ca isi satisface obiectivele . Din fericire , la ultimele 2 Campionate Mondiale am avut rezultate , deci nu avem ce comenta ! Sistemul merge .

Scrie răspuns