hai sa scriu si eu ceva la tema JRC...
mi-am achizitionat in anul 2004 un bedchair JRC TERRY HEARN 3-LEG STEALTH BEDCHAIR...am platit 240 si am constat ca este cel mai mare jaf care l-am detinut vreodata in viata mea...dupa 10 zile la apa,,,s-a indoit partea din fata cam la 65°(cu toate ca sa folosit corect!!!)...am ajuns acasa si fiindca era in garantie l-am trimis inapoi..dupa parerea mea o catastrofa....intradevar,,,este deosebit de usor patul din cauza aluminiului folosit, dar nu este deloc stabil....acum detin un pat PELZER EXECUTIVE SSL(diferenta de 2,5 kg intre cele 2 paturi) si cind l-am cumparat am inceput prima oara sa sar pe el, ca sa vad daca tine ceva..looool...dupa parerea mea JRC este o firma care prin paturile COCOON si-a facut un renume,,,dar din pacate nu mai e ce a fost...a doua problema e ca daca achizitionezi un asemenea product trebuie sa te gindesti si la service...iar acesta este miserabil!!! totul dureaza o vesnicie,,,ma gindesc ca cei din anglia nu prea au chef de munca...desigur ramine la atitudinea fiecaruia ce doreste...mult succes