pentru pescarii pe prut
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- junior member
Nu spune nimeni sa renunti la felul in care pescuiesti de obicei.`carpriver scrie:Adicaaaa... sa renunt eu la ....bucataria mea...pare prea simplu
Poti folosi vetrica ca o momeala alternativa, care iti permite sa iesi la pescuit pina la inceputul iernii, adica chiar si atunci cind baltile au prins deja o pojghita de gheata. Si culmea e ca vei obtine capturile cele mai mari atunci cind apa este mai ... rece.
O mai poti folosi cu succes primavara devreme, cit apa mai este inca limpede (adica inainte de viitura cauzata de dezghet si topirea rapida a zapezii).
Din auzite, se mai prinde crap in anumite zone situate amonte de Iasi, in care s-a nadit aproape zilnic.`carpriver scrie:Vreo veste de pe PRUT??Eventual din zonele de sus...IASI??
In zona unde pescuiesc eu, se mai ia mreana la cub de mamaliga, insa exemplare mici. S-a trecut masiv la pescuitul cu vetrica ... si se prind pesti de diverse specii ... insa capturi putine si mici. (pe locurile consacrate se prinde totusi)
Personal pot spune ca deja am iesit pe Prut cu ... naluci, inca nu am pescuit cu vetrica. Ultima iesire, desi plina de ghinioane ... mi-a dat oarece sperante. (insa rezumatul partidei l-am pus pe alt forum)

-
- junior member
alo?
ultiimile stiri de pe prut?
pai am fost io la vetrica si am luat 5 cege la vetrica intre 1.200 g si 3,400g si un crap cam la 4 kg,cam atat in wekendul asta am sa ma duc sa stau putin pa noapte sa incerc la mreana,cam atat
vam pupat
pai am fost io la vetrica si am luat 5 cege la vetrica intre 1.200 g si 3,400g si un crap cam la 4 kg,cam atat in wekendul asta am sa ma duc sa stau putin pa noapte sa incerc la mreana,cam atat
vam pupat