Hmmmmm, inghesuiala mare frateeee!!! Iar face Iliuta split pe topic
Hai sa ma bag eu in seama. Patabum, n-o sa tin cont de categoriile tale pentru ca la mine teoria si practica se intrepatrund armonios dand nastere la ceva ce poate fi descris excelent folosind expresia: "e varza, frate!"
1. La nivel teoretic, pe vreme rece prefer sa merg pe balti pe care le cunosc cat de cat, ca asa o las mai moale cu localizarea. Adicatelea, am macar o vaga idee cam pe unde ar putea fi. De preferat apa mai adanca.
2. Pe vreme rece, desi car destula bere cu mine, e cam ineficienta (berea!).
3. Durata partidei, 48 h, mai putin de atat prefer sa nu mai merg.
4. Nada putina, vazut unde trage, le mai muti de colo colo. Pe durata partidei nadesti numai dupa ce ai raspuns, daca n-ai, s-ar putea sa n-ai treaba in zona respectiva.
5. Ca nada boilies, as indrazni sa zic ca o solubila face toti banii, de preferat ceva "carnitza" dar am vazut si cazuri in care asocierea cu o fructa a fost benefica. Nu am ani de experienta cu pelete si alte cele si n-ar trebui sa-mi dau cu secretiile in fasole, dar observatia mea este ca localizarea bate "atractia".
6. Monturi in-line, merge un ac nr 4, nu mi-e frica nice de un nr 2, my favourite Snake-bite, dar am rezerva si un pic de Stealth, si o rola de Amnezia care la ultima partida m-a cam dezamagit (conditiile de pescuit erau ideale, frig, ploaie, vant).
7. Daca ai confirmarea ca ti-a intrat pe patul de nada poti sa mai accelerezi un pic cu nadirea, evident si in functie de cate trasaturi ai.
8. Mai ales pe vreme nashpa iti prinde tare bine un partener, altfel s-ar putea sa ragushesti urland la un vecin de stand, presupunand ca e unul care tolereaza comportamentul
9. Pe vreme rece e bine sa prinzi, face bine la moral, iti mai dezmorteshti picioarele, ai motiv sa mai torni o dushca, etc.
10. Trasaturile sunt in general mai anemice, am intzepat si la un simplu bip si era cu ea in gura, corect intzepat.
Altceva nu-mi mai vine in minte, sper ca mi-a iesit bine "varza".