produse bigcarp
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- senior member
INTREBARE
Firma de la Cluj are site?
Care e magazinul Bigcarp in Bucuresti?
Care e magazinul Bigcarp in Bucuresti?
Orice s-ar intimpla fii om,peste n-ai cum sa devii!
- mariancarp
- member
magazin energofish
Nu vreau sa ma acuze lumea ca fac reclama produsele bigcarp se gasesc la magazinele energofish inclusiv la cluj,in buc e pe str. Vasile lascar ,vezi ca au site dar nu mai este actualizat ........ pe mine ma interesa daca le-a folosit cineva si daca sant bune .
- carpkiller
- veteran
Sambata si duminica am fost la Peris.
2 feluri de bile :
1. cu fresh smoked salmon cum le fac eu de regula si am mare incredere in ele:
am mixul facut (20kg)si partea lichida aferenta gata amestecata intr-o sticla in frigider.
Partea lichida este : solar fresh smoked salmon aroma, extract, enhancer (amestecate conf dozajului recomandat de producator)+csl(sbs)+ulei de somon (nutra) +piper (big xxx).
Amestecul de lichide este mult prea bogat in ulei pt vremea asta, dar am zis totusi sa incerc, fiind ramas din vara!
2.Boiliesuri cu squid BIG CARP+ atract nash cu whiskey, multimino, extract praf de ficat (nutra), f f putin ulei de somon(nutra) si piper (nutra)
Astea au fost boiliesurile de umplutura facute pt concursul de la Darvari.
Am pescuit cu 4 lansete pe somon si cu UNA SINGURA pe squid BIGCARP (izolata).
Am prins la squid noaptea unul de peste 10kg
, iar la somon am ratat tot noaptea unul asemanator ( a scuipat carligul de imi venea sa mor la aprox 15 m de mal, fiind primul peste peste 10 kg ratat in dril anul asta)
In rest la somon am mai prins 2 pesti, iar la squid peste 10
, toti ciortani
cu o greutate cuprinsa intre 3 si 4 kg.
Ziua am bagat alta inventie :
Am bagat o lanseta la pellete de rig sbs csl dipuite cu csl din primavara. La lanseta asta se repezeau ciortaneii cu disperare si ca sa-i mai selectez putin bagam cate 2-3
Singura concluzie la care am ajuns (si nu este prima data): uleiul face mult rau in apa rece !
2 feluri de bile :
1. cu fresh smoked salmon cum le fac eu de regula si am mare incredere in ele:
am mixul facut (20kg)si partea lichida aferenta gata amestecata intr-o sticla in frigider.
Partea lichida este : solar fresh smoked salmon aroma, extract, enhancer (amestecate conf dozajului recomandat de producator)+csl(sbs)+ulei de somon (nutra) +piper (big xxx).
Amestecul de lichide este mult prea bogat in ulei pt vremea asta, dar am zis totusi sa incerc, fiind ramas din vara!
2.Boiliesuri cu squid BIG CARP+ atract nash cu whiskey, multimino, extract praf de ficat (nutra), f f putin ulei de somon(nutra) si piper (nutra)
Astea au fost boiliesurile de umplutura facute pt concursul de la Darvari.
Am pescuit cu 4 lansete pe somon si cu UNA SINGURA pe squid BIGCARP (izolata).
Am prins la squid noaptea unul de peste 10kg

In rest la somon am mai prins 2 pesti, iar la squid peste 10

Ziua am bagat alta inventie :
Am bagat o lanseta la pellete de rig sbs csl dipuite cu csl din primavara. La lanseta asta se repezeau ciortaneii cu disperare si ca sa-i mai selectez putin bagam cate 2-3
Singura concluzie la care am ajuns (si nu este prima data): uleiul face mult rau in apa rece !
-
- senior member
Daca are vreo importanta pentru eventualii cumparatori, produsele Big Carp nu au nici o legatura cu produsele Nutrabaits carora le copiaza numele si ambalajul. Nu sunt facute cu licenta, sunt falsuri impotriva carora Nutrabaits cauta in momentul de fata o cale de atac in justitie.
Ca sa evitam confuzii, nu spun ca toate produsele Big Carp sunt copii. Dar exista unele care reproduc intocmai numele si etichetele Nutrabaits, cum ar fi betaina (ambalata si etichetata identic) sau aromele din seriile Elite si UTCS – de exemplu, Caviar si Fruit Special. Astea sunt falsuri.
N-am dat cu ele, nu stiu cum se compara cu originalul. Dupa parerea mea, falsurile ar trebui retrase de pe piata.
Ca sa evitam confuzii, nu spun ca toate produsele Big Carp sunt copii. Dar exista unele care reproduc intocmai numele si etichetele Nutrabaits, cum ar fi betaina (ambalata si etichetata identic) sau aromele din seriile Elite si UTCS – de exemplu, Caviar si Fruit Special. Astea sunt falsuri.
N-am dat cu ele, nu stiu cum se compara cu originalul. Dupa parerea mea, falsurile ar trebui retrase de pe piata.
-
- new member
Nu stiu daca am voie sa scriu asta pe acest forum ...
Am cumparat Betaina si aroma de ficat Big Carp de pe magazinul online al acestui site in urma cu un an si am fost foarte nemultumit de calitatea acestora.
Betaina mirosea altfel decat cea de la Nutrabaits sau Danish Delight iar la gust aducea suspect de mult cu cleiul de oase.
Cand am folosit aceste 2 ingrediente nu am prins nimic dar nu pot fi sigur 100% ca a fost numai vina lor.
Am cumparat Betaina si aroma de ficat Big Carp de pe magazinul online al acestui site in urma cu un an si am fost foarte nemultumit de calitatea acestora.
Betaina mirosea altfel decat cea de la Nutrabaits sau Danish Delight iar la gust aducea suspect de mult cu cleiul de oase.
Cand am folosit aceste 2 ingrediente nu am prins nimic dar nu pot fi sigur 100% ca a fost numai vina lor.
Ionutz
-
- senior member
INTREBARE
@Carpkiller,"Solar fresh smoked salmon" este cumva aroma naturala?Miroase cumva ca si atractantul "Pezzala"?Si mai am o nelamurire:Cum se traduce exact cuvintul SQUID?
Re: INTREBARE
Sepie.PANAIT CEZAR scrie:...Cum se traduce exact cuvintul SQUID?
-
- senior member
- Iliuta Goean
- maniac
-
- senior member
INTREBARE
Stiti de ce am intrebat?Acum stau in fata cu dictionarul roman-englez si nu apare squid.O fi o anumita specie de sepie?