Daca se organizeaza in iulie..... o sa fie destul de greu (ca sa nu fiu spurcat la gura si sa zic ca o sa fie de kkt).
De ce spun asta : cum sti aici nu exista balta, ci doar marele rau St.Laurent. Dupa ce depune, Dumnealui dispare in rau(el stie pe unde , ca io nu). Mai mult decat atat, in iulie deja iarba este mare (matale nu iti imaginezi la ce ma refer cand spun mare... adica mare rau Nea Cornele; io folosesc inaintas de 15 metri de multifilament, ca in drill sa actioneze ca o lama de cutit si s-o taie). Deja in iulie este un fitos si un scarbos de nu se poate. Sta in nemiscare pe patul de nada cate 3-4 ore apoi brusc pleaca, fara macar sa amusine bilele, de zici ca nu-i adevarat.(l-am urmarit Nea Cornele, ore intregi, zile intregi de deasupra)
Si ti-as mai descrie, dar te descurajez si nu mai vii.
Hai ca sa iti mai zic si de-alea bune : io stiu ce sa-i fac Nea Cornele lu' Domnu Crap. Ti-am zis ca am reanvatat sa pescuiesc. Si cine crezi ca m-a invatat Nea Cornele ? Cine altcineva decat El ... Domnu Crap. El imi vinde la fiecare partida alt pont.
Asa ca nu-ti face griji. Vino si-o sa-ti placa ce dichisuri am pregatite pentru El.
Oricum, pe situl American Carp Society nu spune nimic despre asa ceva. Ei acum au doar un concurs prin Texas (de cacao) si cam atat.
Apropo de Texas : cum o fi Nea Cornele sa te duci in ajunu' Craciunului la pescuit si sa iei un crap de 19 kile ? Cand in Romania sunt cu minus si crapu e la namol de doua luni, acolo sunt 20 de grade si crapu' mananca de rupe....
Stima Nea Cornele
Stima tuturor
Moose
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA