Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
`carpriver scrie:Banuiam eu ca este larva folosita de cei ce pescuiesc sturion in Dunare...si care nu-ti vand nici in USD ai capturi frumoase
Pe la noi sunt localnici care vind vetrica ... insa cer 5000 lei (vechi) pe bucata. Cum la o partida de toamna am nevoie de 100 - 120 de bucati (minim), nu prea e o afacere sa o cumperi.`carpriver scrie:Cum iti procuri aceste larve???Intri in apa???Ai nevoie de vreo scula construita???Am vazut o teava cu coada lunga la pescari
Daca intentionezi sa procedezi astfel ... as vrea sa stiu si rezultatele. (Cred ca ceva rezultate vei avea, pentru ca la vetrica se prind atit pesti cu vedere foarte buna - clean, avat - cit si pesti care nu prea se bazeaza pe vedere in cautarea hranei - somn, cega - ca sa dau doar citeva exemple.)aZu scrie:Eu ma gindeam sa pun mai multe vetrite intr-un soi de bila facuta din tifon sau ciorap fin de dama. poate asa ar deveni mai selectiva, pestii mici n-ar putea sa o haleasca.
ce parere aveti?