lotul de crap

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
Iliuta Goean
maniac

Mesaj de Iliuta Goean » 19 Feb 2004 15:59

maine veti gasi pe site regulamentul de concursuri al FIPS ed disciplina crap

sper sa va fie de folos

nu vreau sa ma dau rotund dar am participat si eu la organizarea catorva concursuri si chiar am organizat unele de la un cap la altul. chiar daca am incercat sa impun un regulament care la prima vedere era fara scapari in conditii de concurs de fiecare data a aparut cate o situatie neprevazuta care a dus la modificarea regulamentului.
avand in vedere ca aceasta este prima editie a calificarilor acordatile va rog creditul ca s-au apucat de ceva bun si vor invata din mers.
nu mai vorbesc de faptul ca nici macar nu a fost prezentata varianta finala a regulamentului, mai este timp pt imbunatatiri.
Ultima oară modificat 19 Feb 2004 16:25 de către Iliuta Goean, modificat 1 dată în total.
Nu face ce nu-ti place!

Vizitator

revenire

Mesaj de Vizitator » 19 Feb 2004 16:21

Revin in discutie - si va rog sa intelegeti ca nu sunt membru al nici unui comitet de organizare . Imi place ideea si o sustin atit cit pot . Este poate pentru prima data cind unuia ca mine i se ofera sansa sa pescuiasca pe una din cele mai bune balti din jurul Bucurestiului , in conditii civilizate de concurs , stricte si ferme , cu o taxa - pe care eu o consider rezonabila - sa nu uitam ca anul trecut la Sarulesti s-a platit numai pentru balta suma de 3600 EUR iar pentru fiecare zi de antrenament suma de 100 EUR , si in compania unora din cei mai buni pescari de crap din tara noastra . Unde e defectul ? Cine stringe banii si sa nu fuga cu ei ? De ce pe Hobaia si nu pe Sarulesti sau Tincabesti ? Campionate zonale ? ( hai sa fim seriosi ) . Ce obtinem ? 3 manse de concurs a cite 4 zile - o balta deosebita - care ofera conditii relativ egale tuturor ( nepescuita de 4 ani ! ) , competitie sportiva in adevaratul sens al cuvintului si poate cel mai important , sentimentul de implicare in acest fenomen al pescuitului la crap . Esti in miezul problemei - vezi cum s-au calificat cei mai buni - inveti de la ei - visezi ca la anul vei fi tu unul din cei merituosi . Organizarea asta a fost facuta de niste "nebuni frumosi" ai pescuitului la crap - si poate este perfectibila - dar este un inceput - de la care se poate ajunge in 2-3 ani si la faze zonale si la "comunicate de presa oficiale " si de ce nu si la o sponzorizare din partea AGVPS . Pentru ca nu este normal sa vrei sa inscrii in concurs pentru Romania - sub sigla AGVPS - 3 echipe la un campionat mondial - si tu ca institutie sa nu dai macar banii de bilet de avion pentru ca lotul acela sa ajunga acolo . Vlad asteapta comunicate de presa din partea AGVPS - ii spun de acum - mai asteapta vreo 2-3 ani si poate o sa primesti datele de concurs de anul asta . Stiu bine ce vorbesc ! Solutia - punem bani cu totii si sa mearga cei mai buni - dar sa mearga acolo - cu fruntea sus - nu rupti in cur si ca vai de ei - pentru ca reprezinta ! Lumea se misca acum - cauta solutii - apar frustari - de pe acolo si nu dincolo ? - e scump - dar de ce se ocupa astia si nu altii , etc . E un inceput si poate de acum se va discuta altfel in Romania despre pescuitul la crap si reprezentatntii nostri peste hotare . Cei care vor tine banii - au cheltuit pina acum din buzunarul lor - mii de EUR - sa mearga afara si sa reprezinte bine sau rau Romania . Nu cred ca ii putem acuza ca vor fugi cu banii de concurs - poate insuficienti nici pentru nada si momeli . Exista domnilor si in aceasta activitate o scara a valorilor - dovedita si sustinuta financiar pin acum de citiva entuziasti - pe care ne bate Dumnezeu sa o contestam . Cam atit pentru postarea asta - sigur voi reveni

Vizitator

pentru Vlad

Mesaj de Vizitator » 19 Feb 2004 16:28

Draga Vlad ,

cu prietenie iti spun ca daca vei face o informare asupra acestei initiative din comunicate si conferinte de presa - vei pierde calitatea actului jurnalistic . Telefoanele celor care se ocupa de aceasta selectie sunt postate pe site - atit aici , cit si la mine si la Pescari 4 Ever . Suna-i si te vei umple de informatie ! Cam atit acum - dar s-ar putea sa revin pentru ca simt - nu stiu de ce? - o usoara neincredere si idei ale tale usor fabricate despre acest subiect !

patabum
senior member

Mesaj de patabum » 19 Feb 2004 16:39

Eh, simt si eu si nu ma pot abtine, deh!

Val:
"nebuni frumosi" ai pescuitului la crap
Vlad, eseist apreciat si mai mult decat implicat in procesul educational, va aprecia cu siguranta aceasta licenta poetica (daca-mi este permis) :lol:

Val:
cu prietenie iti spun ca daca vei face o informare asupra acestei initiative din comunicate si conferinte de presa - vei pierde calitatea actului jurnalistic
Pai, dragule, era ceva :?: cu presa parca :idea: , si cu puterile statului :oops: dar nu mai retin exact :cry: Ceva legat de deontologia jurnalistului si de documentare?

PS:
Cred ca vine primavara, astenia bat-o vina! Vlad, no offence!

Vlad Pavlovici
senior member

Mesaj de Vlad Pavlovici » 19 Feb 2004 17:11

Val, dupa parerea mea informatia oficiala trebuie sa vina de la organizatori, nu de la mine! Ei cer bani de la participanti, nu eu! Dar am cerut lamuriri organizatorilor si cred ca vor intelege si ca vom vedea un comunicat de presa mai repede decat prevezi.

Patabum, daca as avea placerea sa te cunosc personal, ti-as spune in particular sa ma mai lasi in pace cu recomandarile deontologice, fiindca nu mi se pare ca as fi incalcat deontologia jurnalistica pana acum. Te asigur ca ma documentez inainte sa scriu. Cum nu te cunosc, nu stiu cine esti, nu stiu ce experienta gazetareasca ai (in materie de pescuit la crap sau de orice altceva), in afara acestor mesaje de pe forum in care ne inveti meserie, profit de ocazie sa iti spun aici.

SF
senior member

Mesaj de SF » 19 Feb 2004 18:20

Domnule Patabum,din anumite motive nu am putut contiuna tot ce aveam de spus,imi cer scuze pentru reactia provocata,greseala mea.Deci continui.
Domnule User ,sfatul meu este cautati alte persoane aflate in aceasi situatie,va adunati mai multi cotizati fiecare o suma care sa asigure baza materiala si inscrierea pentru o echipa. Dupa asta organizati un concurs de crap intre voi si cistigatorii se vor alege cu baza materiala si atit rivnitul loc la aceasta selectie. Problema este alta. Nu puteti organiza acest concurs pina la data ceruta.Dar puteti aduna cei 400 € si cumpara echipamentul cerut. Platiti cei 400€,le dovediti ca aveti tot ce se cere, numai ca deocamdata nu stiti numele participantilor.Si eu unul nu cred ca asta are importanta.(participantii la acest mic concurs ar trebui sa aiba pasapoartele in regula).
Domnule User,am spus ca intr-un fel aveti dreptate.Numai intr-un fel. Poate nu a-ti facut tot ce va sta in putinta pentru a participa la selectia lotului national.Va cer scuze daca nu este asa.Nu va lasati domnule User. nu va lasati!

Domnule Vlad,aveti dreptate, teoria plecarii de la zero nu se sustine. Eu sustin teoria surprizei,
Si cred ca cei mai bun a ramas in tara ,nu se afla afara.
Domnule Patabum.nu obisnuiesc sa fac schimb de pietre.

Fir intins!!!

patabum
senior member

Mesaj de patabum » 19 Feb 2004 18:37

Nu vad de ce este necesar schimbul de pietre! Si in nici un caz nu sunt eu cel care sa ridice piatra, apai sa mai si arunce cu ea. Chiar daca in spatele "anonimatului", avem cel putin libertatea de a dialoga. Ideile unora, ideile altora, invatam, se naste progresul.

In spiritul primului post, am spus (scris) ceea ce am gandit. Nu am zis nicaieri ca am dreptate. Ne intilnim virtual ca sa comunicam.

In spiritul celui de-al doilea post, spun (scriu) ca ai mare dreptate.

Iar partea cu
Domnule Patabum
mi-a placut, sincer! Suna teribil cand o pronunti...

Toate cele bune!

SF
senior member

Mesaj de SF » 19 Feb 2004 19:26

Bine ,atunci Patabum.
In cazul primului post a-ti avut o reactie absolut normala.Nu era complet. Mi-am cerut scuze.In cea ce priveste postul al doilea,usor de zis greu de facut.

Toate cele bune!

Mihai Vasilescu
member

Mesaj de Mihai Vasilescu » 20 Feb 2004 19:43

Vlad Pavlovici scrie:E interesant ca la ei exista etape eliminatorii la nivel regional, urmate de o finala nationala. Preliminariile regionale sunt necesare datorita numarului mare de competitori. Poate ca daca am avea si noi mai multi participanti, am putea face preliminarii identice.
Cred ca e nitel invers: daca ar fi preliminarii locale, atunci ar fi mai multi competitori. Eu stiu in zona Clujului vreo 15 echipe cu dotare super. Cati vor veni la selectia de anul asta? Veti vedea!
Dar e bine ca se face mai mult decat pana acum si poate ca la anul se va face si mai mult.

Danoc
junior member

Mesaj de Danoc » 21 Feb 2004 00:33

Felicitari celor care se ocupa anul acesta de organizarea selectiei, desi mai exista multe de pus la punct ( referitor la dotarea obligatorie a echipelor, taxa de participare, desfasurarea selectiei pe un singur lac ). Poate ca cel mai mult de apreciat este faptul ca va fi o selectie "pe bune", din randul celor participanti.
Legat de deplasarea in Portugalia a castigatorilor, vin si eu cu o sugestie: oare echipele selectionate nu pot sa-si rezolve pe cont propriu deplasarea??? Nu neaparat din surse financiare proprii, se poate apela la diferiti sponsori.

Scrie răspuns