@Adriano.
Nu era nimic rautacios in tonul pe care ti-am scris, cat despre lectia de viata pe care mi-ai oferit-o online, iti spun ca te inseli amarnic si te grabesti sa judeci omul dupa cum scrie pe forum. Stiu la cine te referi si iti spun sincer ca mi se pare pescar super bun si l-am vazut la treaba in mai multe situatii.
Eu cred ca tie nu-ti place sa fii contrazis pe forum, sau cel putin asta este impresia pe care mi-o lasi, poate gresesc.
A fost o adevarata placere sa stam de vorba si mi-am dat seama ca esti o adevarata biblioteca mai ales in domeniul nada
Mai stii la ce concluzii am ajuns anul trecut cand am fost la munte despre forumul asta de pescuit ???N-am uitat, sa stii ca nu fac parte din categoria alora care n-au habar sa pescuiasca si atunci sunt tari in gura si invidiosi. Iti spun sincer si lipsit de modestie, eu nu mai am ce sa invat de la forumul asta, extrem de rar dau peste ceva nou si numai atunci cand binevoieste cineva ca tine sa-si povesteasca experientele de pe malul apei sau din bucatarie (sau din dormitor

.cine stie poate unii isi fac bilele in dormitor).
Recunosc ca sunt la inceput cand vine vorba de concursuri, dar nu si cand vine vorba de pescuit. Cand povestesc o partida de pescuit mereu o povestesc cu lux de amanunte, de dragul forumului si a discutiei, iar dc cineva afla ceva nou din ce-am scris eu
cu atat mai bine. Poate unii mai priceputi ma considera penibil, asta este!
P.S. Cand mai treci pe la magazin ? Mi-ar placea sa ne vedem, sper ca nu ai nimic impotriva. Si ca tot veni vorba, banuiesc ca ti-a povestit Marian, ti-a placut cum a iesit peretele, dar subsolul?