CHUB
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- senior member
Carpriver, ce te faci sa crezi ca vergile Chub sunt facute in UK? E putin probabil ca vergile facute in UK sa coste in jur 50 de lire sterline, cat e un Chub Locator. In general, costa de pe la 120 de lire sterline in sus, iar numarul lor e oricum redus. Sunt marii producatori Century si Harrison, e Daiwa care face blancuri in Scotia, mai sunt atelierele Hardy in Alnwick care produc vergi pentru Leon Hoogendijk si (daca nu ma insel) Hutchinson, mai sunt si blancurile firmelor de pe piata de sufcasting, cum e Conoflex. S-ar putea sa mai fie si Bruce & Walker. In rest, toti vin din Asia – Fox, Nash, Berkley, Greys etc.
Ca sa vezi ce inseamna presiunea concurentei, desi casa Hardy a cumparat in 1999 firma Greys (iar anul asta Chub), productia de vergi Greys (si probabil ca asa va fi si cu Chub) nu se face in atelierele proprii, ci tot in Asia. Cu Greys, acoperea segmentul de 100-150 de lire sterline, cu Chub il va acoperi pe cel de 50-100, daca structura produselor va ramane aceeasi.
Ca sa vezi ce inseamna presiunea concurentei, desi casa Hardy a cumparat in 1999 firma Greys (iar anul asta Chub), productia de vergi Greys (si probabil ca asa va fi si cu Chub) nu se face in atelierele proprii, ci tot in Asia. Cu Greys, acoperea segmentul de 100-150 de lire sterline, cu Chub il va acoperi pe cel de 50-100, daca structura produselor va ramane aceeasi.
am gasit si siteul lor acum
http://www.chubleisure.co.uk/
am luat doua Chub Locator Carp Rod LR Karpfenrute 12 Fuß 3,25lbs pina la urma cu 103 euro de la Wilkerling
deabia astept sa le vad,cred ca la bani acestia nu mai am ce sa comentez,
mai jos de 120 nu am gasit nik.
oricum multumesc tuturor pentru sfaturile pe care le am primit.
Carprom cred ca ne vom cunoaste simbata Braunfels ,nu am masina momentan,dar am sa iau de la un prieten mai mult ca sigur,nu cred ca va interveni ceva mai urgent.
domnilor va urez fir intins
http://www.chubleisure.co.uk/
am luat doua Chub Locator Carp Rod LR Karpfenrute 12 Fuß 3,25lbs pina la urma cu 103 euro de la Wilkerling
deabia astept sa le vad,cred ca la bani acestia nu mai am ce sa comentez,
mai jos de 120 nu am gasit nik.
oricum multumesc tuturor pentru sfaturile pe care le am primit.
Carprom cred ca ne vom cunoaste simbata Braunfels ,nu am masina momentan,dar am sa iau de la un prieten mai mult ca sigur,nu cred ca va interveni ceva mai urgent.
domnilor va urez fir intins