Sponsorizare

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Cristian Stancu
member

Sponsorizare

Mesaj de Cristian Stancu » 29 Noi 2005 16:50

Dragi Sponsori,

Echipa inscrisa la cel mai mediatizat concurs de pescuit, cu cele mai mari premii ( Cupa Pelicanul 2006) va cauta.

Va rog mesaj privat.

Cristian Stancu
member

Mesaj de Cristian Stancu » 08 Dec 2005 09:24

Ma vad nevoit sa precizez, ca prin sponsorizare nu intelegem numai bani...ci si o vorba buna, tactica, etc

Dani Hentiu
maniac

Mesaj de Dani Hentiu » 08 Dec 2005 09:46

acum o sa primesti replici de genul FIR INTINS! :lol: ......multe
><)))°>-------- Dani

Iliuta Goean
maniac

Mesaj de Iliuta Goean » 08 Dec 2005 09:54

poate ai intrebari mai concrete ...

la ce capitole ai nevoie de "reglaje":D?
Nu face ce nu-ti place!

Cristian Stancu
member

Mesaj de Cristian Stancu » 08 Dec 2005 10:26

@ Daniel Hentiu - macar fire intinse decat nimic :wink:

@ Iliuta Goean - vezi aci si o sa-ti dai seama ca am nevoie de muuulte reglaje http://www.crap.ro/forum/phpBB2/viewtopic2397.html

Iliuta Goean
maniac

Mesaj de Iliuta Goean » 08 Dec 2005 11:50

ok, incepi cu inceputul :D

primele 3 intrebari ....:D
Nu face ce nu-ti place!

Cristian Stancu
member

Mesaj de Cristian Stancu » 08 Dec 2005 12:54

Iliuta multumesc de amabilitate.

1. Ce boiliesuri ar trebui sa folosesc la concurs, ce arome, ce dimensiune, chiar trebuiesc boiliesuri ori pot sa pescuiesc si cu porumb...

2. Nadirea - am citit cate ceva, dar nu sunt lamurit pe deplin. Daca se face o nadire abundenta este sigur ca pestele o sa-si piarda interesul pentru acea nada?

3. Am auzit la mai multi pescari ca este necesara nadirea imediata dupa scoaterea unui peste...ok dar nu o sa-i sperii pe fratii lui care sunt deja in zona?

Iliuta Goean
maniac

Mesaj de Iliuta Goean » 08 Dec 2005 14:00

1. Asta este intrebarea intrebarilor :-).
Raspuns: cele mai bune!
care sunt astea? cele in care crezi, cele cu care ai prins in conditii similare, iti recomand sa pescuiesti inainte de concurs pe darvari si sa vezi la ce ai rezultate, ia in calcul temperatura pe care apreciezi ca o va avea apa la vremea respectiva.

rezultatele concursurilor de pana acum nu arata boiliesul ca fiind "arma fatala" in acest concurs ci nadirea masiva, poti incerca desigur si cu porumb dar parerea mea este ca risti prea mult.
eu as merge pe niste bile de 18, birdfish, dulcege, cu f putin ulei, mult mix la tine, nadire abundenta daca iti intra peste pe nada, bile + pastura (mix+apa+lichidele din bile).

daca pici pe loc in care nu ai sanse de cantitate totala nadesti "strans" si il astepti pe ala mare.

2. depinde cu ce nadesti, daca-i dai "gunoaie" este posibil sa-si piarda interesul, chiar fooaaaarte repede, daca-i dai "bun" s-ar putea sa-si pastreze interesul suficient cat sa prinzi pe toata durata concursului.

3. daca dai cu bolovani poate reusesti sa-i sperii, daca dai 10-20 d ebile cu cobra sigur nu-i sperii, daca iti faci si un grafic al orelor la care ai prins in prima (primele) zile poate vei stii si intre ce intervale poti sa fortezi pe nadirea grea.

desigur astea nu sunt sfaturi "litera de lege" sunt numai parerile mele, poate ne mai ajuta si altii cu parerile lor.
Nu face ce nu-ti place!

Cristian Stancu
member

Mesaj de Cristian Stancu » 08 Dec 2005 16:49

Multumesc Iliuta pentru raspunsuri, te mai chinui cu cateva intrebari.

1. Patul de nada ce trebuie sa contina? In caz ca am ales boiliesuri pentru carlig o sa nadesc cu boilies sau pot sa nadesc cu porumb, mix, samd ?

2. Nadirea grupata - ce avantaje are,daca are, fata de nadirea...nici nu stiu cum ii zice... cea pe o arie mai extinsa.

3. Folosirea diverselor arome, atractanti, stimulatori, uleiuri etc - stiu ca aici intervine secretul fiecarui pescar, dar noi vb la general, cam ce face fiecare din ce ti-am insirat, daca folosim unul e necesar sa mai folosim si celalltat ( ma refer la ulei peste cu extract de ficat/ robin red cu method mix)

Iliuta Goean
maniac

Mesaj de Iliuta Goean » 08 Dec 2005 17:13

poti sa pui si un amestec de seminte in pastura, faci bulgari si ii dai cu pratia sau cu catapulta de lanseta.

2. nu este o regula, asa m-am obisnuit eu, de multe ori imi fac un pat foarte grupat, numai cu bile (eventual de 20) si astept "captura", uneori nu vine :-)

3. aici ai dat deja exemple prea generale, cauta in arhiva de pe site si ai sa gasesti cateva articole care te pot ajuta in aceasta privinta.
e o intreaga teorie ce face fiecare produs in parte ....
Nu face ce nu-ti place!

Scrie răspuns