Tiger Nuts

Discutii despre nade si momeli - bile, mixuri, seminte, pregatire, componenta, conservare, retete, rezultatele lor etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
CHELARU MARIAN
new member

Tiger Nuts

Mesaj de CHELARU MARIAN » 21 Dec 2005 16:35

Am si eu o nelamurire.Extractul lichid de tiger nuts la ce ar fi mai bun de folosit?.Este un lichid nutritiv sau un atractant?

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 21 Dec 2005 17:39

Tu ce crezi ca este ?
Pur si simplu extract de tiger nuts ( la fel de bine putea fi extract de cinepa ) - pe care il folosesti functie de ce vrei sa obtii de la nada respectiva . Il pui in boilies - il folosesti la prepararea porumbului , sustii cu el niste tiger nuts boabe gata preparate , etc ? Pe ce pat de nada pescuiesti si de ce il folosesti ? Raspunde-ti la intrebarile astea si dupa aia vezi si la ce este bun .

CHELARU MARIAN
new member

Mesaj de CHELARU MARIAN » 21 Dec 2005 18:08

Mersi mult pt. raspuns doream sa stiu daca are si efect de atractie.S-au in ce conbinatii merge mai bine.Este un produs nou pt mine

Vlasin Florin
maniac

Mesaj de Vlasin Florin » 21 Dec 2005 18:46

:D eu il folosesc in urmatorul mod-tin in el alunele 24 de ore,dupa care le folosesc,dar in cazul meu cam ineficient,la fel procedez cu bilele de boilie,dar le dipuiesc,si le tin in dip1-2 luni in frigider,la bile am avut rezultate,dar nu de xxx :lol:

CHELARU MARIAN
new member

Mesaj de CHELARU MARIAN » 21 Dec 2005 18:56

Sa inteleg ca nu este o solutie miracol

Vlasin Florin
maniac

Mesaj de Vlasin Florin » 21 Dec 2005 19:44

:lol: solutie miracol nu exista,doar vrajeli de producatori,eu nu am spus ca nu e buna ,doar ce sa intamplat in cazul meu.
nimic din ce recomanda mari producatori nu garanteaza ca vei si prinde crap,dar atentie sint produse f.bune,de la firme consacrate,nutrabaits,nash,etc,care coroborate cu mai multi factori,o montura buna,un loc bun,o nadire corecta si precisa,te vor duce la rezultate,eu am cheltuit o groaza de bani pe super produse.......dar am invata ca solutia miracol nu exista :lol:

Scrie răspuns