Tiger Nuts
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- new member
Tiger Nuts
Am si eu o nelamurire.Extractul lichid de tiger nuts la ce ar fi mai bun de folosit?.Este un lichid nutritiv sau un atractant?
Tu ce crezi ca este ?
Pur si simplu extract de tiger nuts ( la fel de bine putea fi extract de cinepa ) - pe care il folosesti functie de ce vrei sa obtii de la nada respectiva . Il pui in boilies - il folosesti la prepararea porumbului , sustii cu el niste tiger nuts boabe gata preparate , etc ? Pe ce pat de nada pescuiesti si de ce il folosesti ? Raspunde-ti la intrebarile astea si dupa aia vezi si la ce este bun .
Pur si simplu extract de tiger nuts ( la fel de bine putea fi extract de cinepa ) - pe care il folosesti functie de ce vrei sa obtii de la nada respectiva . Il pui in boilies - il folosesti la prepararea porumbului , sustii cu el niste tiger nuts boabe gata preparate , etc ? Pe ce pat de nada pescuiesti si de ce il folosesti ? Raspunde-ti la intrebarile astea si dupa aia vezi si la ce este bun .
-
- new member
- Vlasin Florin
- maniac
-
- new member
- Vlasin Florin
- maniac

nimic din ce recomanda mari producatori nu garanteaza ca vei si prinde crap,dar atentie sint produse f.bune,de la firme consacrate,nutrabaits,nash,etc,care coroborate cu mai multi factori,o montura buna,un loc bun,o nadire corecta si precisa,te vor duce la rezultate,eu am cheltuit o groaza de bani pe super produse.......dar am invata ca solutia miracol nu exista