Barci momitoare teleghidate

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Taticu
new member

Barci momitoare teleghidate

Mesaj de Taticu » 18 Apr 2004 23:06

:evil:
Ultima oară modificat 01 Iul 2004 01:24 de către Taticu, modificat 1 dată în total.

mirceas
veteran

Mesaj de mirceas » 19 Apr 2004 06:49

stiu ca exista deja in tara producatori in serie limitata de navomodele telecomandate pentru nadit, daca nu ma insel din Deva. se facea o data reclama in revista "pescuitul in romania" (sorry dar nu am acum una la indemana pentru date de contact)...

in caz ca vrei sa le produci tu neaparat poti sa cumperi materiale online de la http://www.rhc.ro sau de la magazine de specialitate. personal preturile mi se par cam mari, iar costul total de productie va fi infernal, insa piesele sunt de cea mai buna calitate (a face o coca de navomodel bine echilibrata, mai ales din plastic, nu este treaba usoara, iti spun pentru ca atunci cand eram mai mic am participat la cercuri de navomodelism).

fir intins!!

Andrei Tianu
member

Mesaj de Andrei Tianu » 19 Apr 2004 15:48

incearca cu ei :
" Vand navomodel teleghidat pentru pescuit. Pret 220 euro. Venind in intampinarea cerintelor clientilor, am realizat si un navomodel cu elice submersibila, utilizat pentru lantarea nazii si a monturilor. Utilitatea lui consta ca transporta in cele doua containere nada (2 Kg) si montura a doua lansete pana la o distanta de 300 m si declansarea continutului compartimentelor la locul dorit de pescar. Pezinta siguranta sporita in exploatare in conditii meteo defavorabile pescuitului:vant, valuri, ploaie. viteza medie 2 m/s adica 200 m ii parcurge in aproximativ 2 minute. Autonomie, adica distanta parcursa esta de 7 Km la o singura incarcare a acumulatorului. Deci dv. puteti sa faceti cel putin 15 lansari ( a cate doua lansete) a cate 400 m dus si intors. Optional aveti urmatoarele accesorii: Incarcator auto, incarcator 22o V/12 V pentru acumulator, girofar, lanterna, balize pentru iluminatul nocturn, sonar si camera video. Noi am proiectat si realizat si navomodelul tip hidroglisor care se preteaza navigarii si pescuitului in lacurile cu vegetatie acvatica care de fapt incurca functionarea navomodelelor cu elice in apa. Garantie si postgarantie 1 an de la data vanzarii. Noi le proiectam, construim si asteptam propunerile dv. Fotografii, filmulete cu navomodelul in actiune si alte detalii care v-ar interesa, le puteti primi prin E-mail:philipimp@hotmail.com sau telefon 0723.217.247. Filip Cristian
- erau la anunturi pe pescuit.ro
Spune-mi si mie te rog daca ai rezolvat si la cat te-a dus toata afacerea

Gabriel BOGDAN
junior member

Navomodel

Mesaj de Gabriel BOGDAN » 23 Apr 2004 14:37

Mai sunt si alte oferte tot pe site-ul www. pescuitul.ro la anunturi vanzare-cumparare.

Am vazut in actiune vreo doua navomodele (unul de serie si altul facut de un inginer de la Aero-Baneasa) si cred ca sunt utile cind nu poti sa lansezi departe... :(

Fire intinse,
Gabi B.

Andrei Tianu
member

Mesaj de Andrei Tianu » 23 Apr 2004 15:44

Dar are cineva si le foloseste ?Si cat a dat pe ele ?
Ca parca e cam obositor sa ma tot infig in lansete de parca sunt ale altuia. :lol:

Gabriel BOGDAN
junior member

Pt dl. Tianu

Mesaj de Gabriel BOGDAN » 23 Apr 2004 16:09

Va trimit un mail cu o adresa de la care puteti afla mai multe...

Fire intinse,
Gabi B.

Cristi Bolfos
member

Mesaj de Cristi Bolfos » 24 Apr 2004 09:50

Exista in Deva cineva care face asa ceva o sa incerc sa ii aflu nr de telefon.

Cristi Bolfos
member

Mesaj de Cristi Bolfos » 24 Apr 2004 09:58

PS: vezi ca este una bagata chiar pe magazin-online....vezi sa nu te sperii.... costa 16 000 000

Vaporas teleghidat

Caracteristici tehnice ; lungime=750 mm latime=370 mm inaltime=200mm greutate=9 kg volum cuva de inadit=2litri adica 2,5 kg de boabe porumb . Propulsia navei si schimbarea directiei stanga,dreapta si sensului inainte ,inapoi este asigurata de doua motoare electrice ce actioneaza doua elici submersibile protejate inpotriva vegetatiei acvatice . Aprinderea ,stingerea luminior de navigatie pe timp de noapte si declansarea cuvei [monturii si nazii] se efectueaza tot din telecomanda ce are ca raza de actiune distanta de 300 m. Autonomia navei este de 5 km cu viteza de 1,2 m/s .Telecomanda si acumulatorul navei au indicator de tensiune electrica care indica daca se poate lansa la apa .In complet intra incarcator 220/14 v ,incarcator auto si optional alt acumulator 7amph pt. nava si altul pt telecomanda.

Gabriel BOGDAN
junior member

Navomodele

Mesaj de Gabriel BOGDAN » 24 Apr 2004 10:22

Cred ca este vorba de aceeiasi persoana de care scria CristiB :
Rachita Gheorghe- 0254 226 301 ; 0724 241 491

Fire intinse, (cu sau fara navomodel :lol: )
Gabi B.

Cristi Bolfos
member

Mesaj de Cristi Bolfos » 28 Apr 2004 11:52

Scuze pt intarziere....acelasi nr iti dadeam si eu....poti sa suni cu incredere

Scrie răspuns