Nada cteno
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Sunt in comert un fel de pelete facute din lucerna ptr. hrana iepurilor,baga niste boilesuri cu procent cat mai mare din aceste pelete macinate si nadesti cu ele o perioada de timp,la cat de mica e balta respectiva eu cred ca nu o sa-ti ia mult pana apar rezultate.Daca chiar este asa multa vegetatie usuca boilesurile in cuptor ptr. a deveni flotante si pescuieste ori pe fund,cu un rig de aprox. 10 cm,fara nici o alica de plumb pe fir ori la suprafata,cum ti-a propus Freecarp.
P.S. ............asta in caz ca nu merge treaba cu ce ti-a propus ceilalti pescari,merita incercat,mai ales ca nu e o metoda costisitoare.
P.S. ............asta in caz ca nu merge treaba cu ce ti-a propus ceilalti pescari,merita incercat,mai ales ca nu e o metoda costisitoare.

daca zici ca balta e 100% salbatica incearca sa tai o bucata de salcie,cat mai deasa pe care s-o implanti in apa in alt loc decat cel unde pescuiesti deobicei(nu de alta dar daca nu merge metoda macar nu strici locul)daca totul e bine,dupa cateva ore ar trebui sa vezi pestii cum se hranesc cu frunzele de salca.in carlig le pui pe cele de culoare mai aprinsa,mugurii.exista in comert si niste carlige verzi,care sunt folosite in special de scobaristi,vara cand se pescuieste cu iarba.
stiu ca metoda pare cam sf dar eu am prins asa.ce-i drept nu erau fff mari dar erau destul de multi!
stiu ca metoda pare cam sf dar eu am prins asa.ce-i drept nu erau fff mari dar erau destul de multi!
d c in sesiune papa pestii mai bine?
Am vazut fel si fel de metode si retete pentru ten
dar cel mai bine merge cu boilies cu atractant de crill
dar cel mai bine merge cu boilies cu atractant de crill
<a href="http://www.crap.ro/forum/phpBB2/viewtopic2694.html" target="_blank">Boilies si mixuri de baza</a>
Inventeaza ceva ca toata lumea te copiaza
Inventeaza ceva ca toata lumea te copiaza
Da la baza trestiei la apa de minim 0,8 m, baga cateva fire de par/carlig cu porumb uscat, sau numai hidratat dar nu fiert. Foloseste carlige groase in carne, longshank-urile sau alt tip de carlige subtiri le mesteca la propriu. Planteaza monturile si cam 1/2 kg porumb langa fiecare.
Daca nu merge, incearca sa pui niste spuma flotanta galbena printre boabe si sa folosesti un combillink cu parte textila libera de la 4 la 15 cm dupa cum e fundul baltii.
O momeala buna este anasonul planta nu extracte si alte chestii, desi nu e la indemana de gasit.
Poti urmari dupa trestie in ce loc se hraneste amurul si acolo poti incerca sistemul.
Daca balta e furajata cu furaje tehnice(nu cereale) poti sa-l prinzi la trigga.
Daca nu merge, incearca sa pui niste spuma flotanta galbena printre boabe si sa folosesti un combillink cu parte textila libera de la 4 la 15 cm dupa cum e fundul baltii.
O momeala buna este anasonul planta nu extracte si alte chestii, desi nu e la indemana de gasit.
Poti urmari dupa trestie in ce loc se hraneste amurul si acolo poti incerca sistemul.
Daca balta e furajata cu furaje tehnice(nu cereale) poti sa-l prinzi la trigga.