zau de campie

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
fisherman
member

Mesaj de fisherman » 12 Iun 2006 13:23

am auzit ca nu. un amic de-al meu a fost a doua oara anul asta si a venit tot cu buza umflata. in afara de cativa carasei anemici n-a prins nimic.Nici ceilalti pescari nu au prins. in concluzie, nu merita sa mai bati drumul pana acolo.

Peter-G
new member

Mesaj de Peter-G » 12 Iul 2006 21:51

nu se prinde absolut nimic la Zau, au distrus total lacul. De fapt nu se prinde mai nimic in toate lacurile mai rasarite din jud.mures :evil:

vladootz
member

Mesaj de vladootz » 14 Iul 2006 11:40

Peter-G scrie:nu se prinde absolut nimic la Zau, au distrus total lacul. De fapt nu se prinde mai nimic in toate lacurile mai rasarite din jud.mures :evil:
unde ai mai pescuit?in jud mures ma refer! ;-)
d c in sesiune papa pestii mai bine?

mircea2007
member

Re: zau de campie

Mesaj de mircea2007 » 08 Mai 2007 14:28

vladootz scrie:stie cineva cam cat peste a mai ramas la zau?au recoltat magarii cam o luna toate lacurile!ei zic ca scot numai fitofagul da...cine stie! :evil: :evil: :evil:
Salut. Am fost eu la Zau chiar la inceputul lui Mai. Crapul nu a intrat, ce-i drept, dar s-a manifestat. am vazut sarituri ale unor exemplare deosebit de frumoase (nu ma bag insa la aprecieri). imi este greu sa cred k nu mai este crap pe Zau. Carasul a mers insa super bine, (ma rog, pana au scazut nivelul apei - nu este frumos din partea lor) am prins exemplare de 800-900 gr.
Fir Intins.
everything i learned in life, i learned from fishing

Sanyi
junior member

Mesaj de Sanyi » 24 Mai 2007 11:54

Saptamana trecuta a fost un vecin in ziua de 15.05 si a prins 11 kg, caras mare la1/2 kil si crap la 1.3 kg, saptamana asta in 22.05 un alt vecin a incercat toate momelile si a prins 3 carasi palmasi eliberati. :cry: Nu se stie daca s-a populat cu peste. Fire intinse!

Scrie răspuns