Lacul de la Magurele Brasov
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Sambata am trecut din "intamplare" pe acolo. Balta era intr-o stare jalnica, apa mica (cu 1-1,5m mai mica), colmatata in intregime...HackBv scrie:dap deci pt cei care cunosc locul trebuie sa va anunt ca momentan nu se poate pescui deoarece se afla in amenajare locul si se largeste balta deoarece pt pescuitul crapului era prea mica.
Eu cred ca confunzi balta sau nu stii despre ce e vorba. Ca sa amenajezi o balta ca asta ai nevoie de utilaje specializate, timp, bani si multa rabdare.
Merita investit intr-o astfel de balta, peisajul este superb, balta are un potetial deosebit... insa lucrarile de amenajare trebuie facute cu cap, fara sa afectezi prea mult ecositemul baltii. Daca aduci balta la paramerii de acum 10-15 ani poti spune ca ai reusit, nici nu o sa ai nevoie sa repopulezi, apele de genul asta au o putere de regenerare fantastica.
Nu stiu ce vrei sa spui cu "pt pescuitul crapului era prea mica". Ca sa pescuiesti crapul ai nevoie de crap. Daca crapul se dezvolta perfect in astfel de balti pentru ce sa largesti balta???
Sunt zeci de balti asemanatoare in judet, marea majoritate aflate intr-o stare jalnica dar si cateva ingrijite (a se citi pazite) in care crapul, linul, stiuca, caracuda...sunt in numar mare...
Numai bine si spor la treaba

deci eu vorbesc de balta de la ariusd razvane si stiu despre ce vorbesc pt ca nu este prima balta de care ma ocup si nu sunt singurul care investeste in asa ceva daca am facut o confuzie scuze.
si de largire este nevoie pt ca nu fac o investitie de sute de milioane ca sa i-mi incapa 10 grupuri de pescari pe toata balta.
si de largire este nevoie pt ca nu fac o investitie de sute de milioane ca sa i-mi incapa 10 grupuri de pescari pe toata balta.