Pescuit pe Chilia
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Iliuta Goean
- maniac
Pescuit pe Chilia
Saptamana trecuta a mers binisor crapul pe bratul Chilia. S-au luat bucati intre 5 si 18 kg si s-au scapat cateva exemplare mari.
Joi mi-am prins prima salonta salbatica in Dunare.
Pe bratul Lopatna abia a inceput sa intre crapul, probabil saptamana asta va incepe sa manance.
Joi mi-am prins prima salonta salbatica in Dunare.
Pe bratul Lopatna abia a inceput sa intre crapul, probabil saptamana asta va incepe sa manance.
Nu face ce nu-ti place!
-
- senior member
- Iliuta Goean
- maniac
- Iliuta Goean
- maniac
- Iliuta Goean
- maniac
inca este gestionata de avps zimbrul
crapul si somnul merg in continuare ff bine pe chilia si cernovca, am mai gasit un canal in care am vazut mult peste pe fund (pe sonar), am nadit 2 zile si maine voi fi la pescuit sa vad ce se intampla.
va tin la curent
pe merhei merge f bine stiuca, saptamana trecuta s-au luat exemplare la 4-5 kg.
crapul si somnul merg in continuare ff bine pe chilia si cernovca, am mai gasit un canal in care am vazut mult peste pe fund (pe sonar), am nadit 2 zile si maine voi fi la pescuit sa vad ce se intampla.
va tin la curent
pe merhei merge f bine stiuca, saptamana trecuta s-au luat exemplare la 4-5 kg.
Nu face ce nu-ti place!
- Iliuta Goean
- maniac
- Iliuta Goean
- maniac
gata, mi-am pus internet in delta
am sa pot sa va trimit info despre zona zilnic
toata zona noastra este cam tulbure de o saptamana, se prinde crap pe lopatna (2-5 kg), ceva stiuca pe merhei si babina.
chilia e tulbure dar a inceput sa se limpezeasca, probabil in 2-3 zile se va putea pescui din nou.

am sa pot sa va trimit info despre zona zilnic
toata zona noastra este cam tulbure de o saptamana, se prinde crap pe lopatna (2-5 kg), ceva stiuca pe merhei si babina.
chilia e tulbure dar a inceput sa se limpezeasca, probabil in 2-3 zile se va putea pescui din nou.
Nu face ce nu-ti place!
- Iliuta Goean
- maniac
A inceput din nou sa manance!
Ploua de 3 zile si bate vantul, apa s-a racit cu 4-5 grade si a inceput sa se limpezeasca. Ieri s-au luat 6-8 crapi de echipa intre 1 si 5 kg dar marea surpirza au fost somnii (somoteii), am prins cu inca un pescar 40-50 de somotei, majoritatea la cca 1 kg dar si cateva buc peste 3 kg, cel mai mare 6,4 kg.
Spectaculos a fost si pescuitul la undita, la boabe de porumb fiert au intrat ciortani la 1-2 kg ... superb.
Pe Babina s-a limpezit partial apa si merge binisor stiuca.
Ploua de 3 zile si bate vantul, apa s-a racit cu 4-5 grade si a inceput sa se limpezeasca. Ieri s-au luat 6-8 crapi de echipa intre 1 si 5 kg dar marea surpirza au fost somnii (somoteii), am prins cu inca un pescar 40-50 de somotei, majoritatea la cca 1 kg dar si cateva buc peste 3 kg, cel mai mare 6,4 kg.
Spectaculos a fost si pescuitul la undita, la boabe de porumb fiert au intrat ciortani la 1-2 kg ... superb.
Pe Babina s-a limpezit partial apa si merge binisor stiuca.
Nu face ce nu-ti place!