vreau un sfat

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
DODO27
member

vreau un sfat

Mesaj de DODO27 » 20 Aug 2006 12:35

doresc sa-mi acxhizitionez un rod pod si nu stiu exact...care ar fi alegerea cea mai buna.
sincer sa fiu ma tenteaza tare mult sky pod-ul de la Fox,dar am inteles ca...este un rod pod care arata -sexy-dar in schimb nu prea il tin balamalele.ma insel oare?mai ales ca nu merg foarte ,foarte des la pescuit.in orice caz,sunt adeptul acelora cu 4 picioare,2 in fata si 2 in spate,usor dar totusi solid,care sa se plieze si sa fie usor de tranportat.De curand mi-am achizitionat 3 lansete de la Shimano Best Master si 3 mulinete Shimano bb lc. vreau un sfat...eventual si foto.va multumesc tare mult.
as fi dispus sa ma intind pana undeva la 200euro,maxim 250 euro.
p.s cea mai buna oferta,primeste bonus un <deep de prune> made in ardeal :)
Pestele care lupta impotriva curentului, moare electrocutat!

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 20 Aug 2006 14:35

Ia sky podul si nu ai sa regreti.
Ai posibilitati de folosire in orice pozitie doresti, iar suplimentar se gasesc niste talpici care se fixwaza de picioare printr-un clip (4 la numar/set) care la rindul lorsunt prinse cu rod cu tot de sol cu niste cuie ca la cort.
Ce se mai poate misca la el?
Cornel Rosioru
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA.
www.crapmania.ro

Tilea Gabriel
Moderator

Mesaj de Tilea Gabriel » 20 Aug 2006 14:44

Eu am un Sert Podium XRS si sunt foarte multumit , a fost vreo 220 euro , e super stabil desi are trei picioare . Nu am folosit sky pod-ul dar banuiesc ca este extraordinar , alegerea este a ta.
Powered by two rods

Pop Florin
veteran

Re: vreau un sfat

Mesaj de Pop Florin » 21 Aug 2006 21:33

DODO27 scrie:doresc sa-mi acxhizitionez un rod pod si nu stiu exact...care ar fi alegerea cea mai buna.
sincer sa fiu ma tenteaza tare mult sky pod-ul de la Fox,dar am inteles ca...este un rod pod care arata -sexy-dar in schimb nu prea il tin balamalele.ma insel oare?mai ales ca nu merg foarte ,foarte des la pescuit.in orice caz,sunt adeptul acelora cu 4 picioare,2 in fata si 2 in spate,usor dar totusi solid,care sa se plieze si sa fie usor de tranportat.De curand mi-am achizitionat 3 lansete de la Shimano Best Master si 3 mulinete Shimano bb lc. vreau un sfat...eventual si foto.va multumesc tare mult.
Dodo , atata timp cat vii la noi sa al cumperi ......ia-ti ce pod vrei tu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pop Florin
veteran

Mesaj de Pop Florin » 21 Aug 2006 21:34

DODO27 scrie:doresc sa-mi acxhizitionez un rod pod si nu stiu exact...care ar fi alegerea cea mai buna.
Dodo atat timp cat al iei de la noi ..... ia-l care doresti tu :lol: :lol:

Pop Florin
veteran

Mesaj de Pop Florin » 21 Aug 2006 21:35

Dodo atata timp cat cumperi podul de la noi ... i-al care doresti tu :lol: :lol: :lol:

florin plesu
member

Mesaj de florin plesu » 21 Aug 2006 23:33

@ dodo
poate te intereseaza un solar globetrotter? am 2 de vanzare...unul nou si unul folosit...
time to feed the pesky coots again...

florin plesu
member

Mesaj de florin plesu » 21 Aug 2006 23:33

@ dodo
poate te intereseaza un solar globetrotter? am 2 de vanzare...unul nou si unul folosit...
time to feed the pesky coots again...

Pop Florin
veteran

Mesaj de Pop Florin » 25 Aug 2006 17:44

florin plesu scrie: solar globetrotter? am 2 de vanzare...unul nou si unul folosit...
PRETURI ;-)

Scrie răspuns