Question !
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Kulcsar Laszlo
- Site editor
Ai dreptate Fox nu Korda... Scuze de eroare...Kulcsar Laszlo scrie:1. Korda nu are pasta de plumb.
2. Eu zic din experienta ca o alica de plumb de calitate nu ciupeste firul. Dinesmores este unul din favoritii mei la asa ceva. Si cei de la Maver produc alice de calitate.
Clubul Sportiv PLANET CARP - Piatra Neamt
www.planetcarp.ro
www.planetcarp.ro
Un plumb "alica" strans pe un fir monofilament sau textil, slabeste rezistenta firului.
Asta nu inseamna ca se va si rupe...dar dupa cum am spus vroiam sa mai incerc si alte metode, nevoia de ceva nou, diferit... si am vazut intr-o prezentare de la FOX pasta de plumb care mi s-a parut ingenioasa.
Asta nu inseamna ca se va si rupe...dar dupa cum am spus vroiam sa mai incerc si alte metode, nevoia de ceva nou, diferit... si am vazut intr-o prezentare de la FOX pasta de plumb care mi s-a parut ingenioasa.
Razvan Grindean
- carp addicted-
- carp addicted-
Pasta tungsten produce si Strategy 30RON cutiuta (aproximativ)
Alicele de plumb pentru Match si Stationar (de competitie) sunt dintr-un aliaj mai moale care nu deterioreaza nici un fir de 0,10 mm
Korda foloseste tungsten doar in "safe zone"-uri.
Atentie, tungstenul folosit pe fire foarte subtiri se taie in aruncare.
Alicele de plumb pentru Match si Stationar (de competitie) sunt dintr-un aliaj mai moale care nu deterioreaza nici un fir de 0,10 mm
Korda foloseste tungsten doar in "safe zone"-uri.
Atentie, tungstenul folosit pe fire foarte subtiri se taie in aruncare.
..
JRC Strategy 

- Pop Florin
- veteran
@ Mattrriixx , mai gasesti FOX Kwik Change Pop-up Weight , care sunt defapt niste plumbi mici de diferite dimensiuni , cu un canal in care intra o guma siliconica speciala , care prin tensionare in acel canal din plumb fixeaza forfacul fara a-l afecta ! Foarte rapid poti schimba greutatea plumbului daca e necesar , fara a afecta forfacul cat de putin !
Un tungsten mai de calitate gasesti la Kriston , dar e mai piperat pretul !
180.000 cutia la vanzare !
Un tungsten mai de calitate gasesti la Kriston , dar e mai piperat pretul !
180.000 cutia la vanzare !