cum naditi pe Dunare ?
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
cum naditi pe Dunare ?
cum naditi ?
la ultima partida am luat din barca un crap de 5 kile, pe langa un copac....
cum stateam 2 zile, am dat ceva porumb si mamaliga in zona ( 20 m in amonte de loc ), si la copacul din amonte de loc, unde m-am ancorat, am atarnat peste noapte pe fund ceva mamaliga intr-o punga gaurita temeinic
rezultat a doua zi dimineata ? o mreana de 2 kile si nici un crap
dupa vreo 2 ore am plecat dupa avat prin pomi ca n-am mai avut rabdare.....
la ultima partida am luat din barca un crap de 5 kile, pe langa un copac....
cum stateam 2 zile, am dat ceva porumb si mamaliga in zona ( 20 m in amonte de loc ), si la copacul din amonte de loc, unde m-am ancorat, am atarnat peste noapte pe fund ceva mamaliga intr-o punga gaurita temeinic
rezultat a doua zi dimineata ? o mreana de 2 kile si nici un crap
dupa vreo 2 ore am plecat dupa avat prin pomi ca n-am mai avut rabdare.....
- tudor oprescu
- Moderator
- tudor oprescu
- Moderator
MA INTERESEAZA FOARTE TARE cum nadim in curent apa are adancime in jur de 1.5-2.5m distanta fata de mal aprox 50 m curentul de apa e destul de mare pe fund este pietris cu vegetatie e un loc preferat pt crap dar am mai prins si somn
pt ca din ca am observat asta ar fi un motiv pt care nu se pprinde foarte multvine cate unu de 4-5 kg asa ocazional
pt ca din ca am observat asta ar fi un motiv pt care nu se pprinde foarte multvine cate unu de 4-5 kg asa ocazional
- tudorgabriel
- veteran
Aceasta intrebare a mai fost pusa demult si au existat multe raspunsuri,eu il repet pe al meu,folosesc 2 saci de ceapa bagati unul in celalalt,pun momeala in saci ( porumb sfarimat,amestecuri de fainuri ,oricum momeala care poate fi spalata de curentul apei ),pun o greutate in sac( piatra) apoi duc sacul legat cu sfoara si cu un pet( sticla de plastic) la locul unde vreau sa nadesc,dau drumul la sac si sticla functioneaza ca un marker 

sunt momente cand ne muta firele de pe fund in curent si credema ca pun momitor placute si cu un plumb suplimentar de 100-125gr si dacai da putin vant deja sunt pe mal
de asta insist cu momitul pe dunare in curent daca arunc 5 kg de bile pleaca toate direct la sarbi(am citit ce s-a mai scris despre asta ckiar si topicuri din 2004) dar asta va ramane mereu o treaba f importanta
de asta insist cu momitul pe dunare in curent daca arunc 5 kg de bile pleaca toate direct la sarbi(am citit ce s-a mai scris despre asta ckiar si topicuri din 2004) dar asta va ramane mereu o treaba f importanta
ma gandeam la varianta cu un sac perforat ( eco) si ancorat undeva in zona de pescuit in amonte cam 5-10m de locul unde pesciuesti. continutul trebuie sa fie destul de atractiv pentru a retine pestele in zona. e ca si cum ar vrea sa manance din gramada dar o sa se multumeasca cu montura pe care o gaseste in jurul sacului si .....asmd.poate fi si asta o varianta??
DUMNEZEU ESTE PESCAR !!!
www.clubul-pescarilor.ro
www.clubul-pescarilor.ro