Salut,
Cei care ati pescuit cu aceste bete-3.60m, 2 buc., 3lb, actiune progresiva- dati-mi ceva detalii va rog.
Multumiri anticipate!
Shimano Hyperloop
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Shimano Hyperloop
Carpfishing... A way of life!
Re: Shimano Hyperloop
am un amic care are asemenea bete , am aruncat cu ele si se comporta bine la aruncat la drill nu stiu ce sa raspund ca nu am avut voiemikecarp scrie:Salut,
Cei care ati pescuit cu aceste bete-3.60m, 2 buc., 3lb, actiune progresiva- dati-mi ceva detalii va rog.
Multumiri anticipate!

- Dan Pop-Coman
- veteran
- Dan Pop-Coman
- veteran
Problema nu e ca nu mai sunt multumit de cele pe care le am ci doar ca vreau ceva cu o actiune mai moale si care sa nu imi faca gauri in buzunare.
Pretul e de 60 E. As mai avea varianta Beastmaster dar la 90E/buc. asta inseamna o gaura de 10 mil. si nu dispun deocamdata de ei. Poate mai astept pana la sarbatori cand vin cadourile!

Pretul e de 60 E. As mai avea varianta Beastmaster dar la 90E/buc. asta inseamna o gaura de 10 mil. si nu dispun deocamdata de ei. Poate mai astept pana la sarbatori cand vin cadourile!

Carpfishing... A way of life!
- Pop Florin
- veteran
Mike , daca ai posibilitatea alege totusi varianta Beastmaster , am avut betele acestea si nu sunt rele deloc + sunt cu 2 clase peste Hiperloop !
Beastmasterul are carbon mai puternic in compozitie XT-40 , fata de Hiperloop XT-30 , pe langa aceasata Beastmasterul are in compozitie si acel Biofibre care ai confera carbonului obisnuit o durabilitate cu 30 % mai mult ...... ce sa-ti mai spun eu , strange putin cureaua si ia-ti Beastmasterul !
Beastmasterul are carbon mai puternic in compozitie XT-40 , fata de Hiperloop XT-30 , pe langa aceasata Beastmasterul are in compozitie si acel Biofibre care ai confera carbonului obisnuit o durabilitate cu 30 % mai mult ...... ce sa-ti mai spun eu , strange putin cureaua si ia-ti Beastmasterul !