preferinte

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
Dan Pop-Coman
veteran

Mesaj de Dan Pop-Coman » 15 Noi 2006 22:32

Bala,fratiorul meu eu zic sa incheiem discutia ca nu-si are rostul.Prinde si tu crapi de peste 20 kg si du pa aia mai stam de vorba.Pana atunci fir intins!

bala
member

Mesaj de bala » 16 Noi 2006 19:08

la ce atitudine ai ...chiar ar fi o pierdere de timp sa stau de vorba cu tine...ai prins 2-3 bucati de cteno de 20 kg si te vezi vreun guru al pescuitului??? termina nashule cu frustrarile astea de provincial ,ca sant alti baieti care participa pe la concursuri nationale si inernationale si sant mult mai modesti decat tine....
ps:ptr cultura ta generala ,am prins crap comun de 22,5 kg in urma cu 3 ani pe tancabesti.

Vlasin Florin
maniac

Mesaj de Vlasin Florin » 16 Noi 2006 21:47

@bala
ce dracu sa inteleg,ca daca nu m-am nascut in bucuresti-doamne ajuta ca nu, sint cumva frustrat
:?:
apropo,dan e cam pescar............are cam 30 de crapii peste 20 kg.........,da parca se discuta de mulinete sau.....
un provincial frustrat...........................

Andrey95
junior member

Mesaj de Andrey95 » 16 Noi 2006 21:57

Si eu sunt "provincial" si nu mi-e rusine de asta, ba dimpotriva chiar daca n-am prins crap nici macar de 10kg! Dar incerc sa invat! Sper sa si reusesc, cand va veni si randul meu!

Dan Pop-Coman
veteran

Mesaj de Dan Pop-Coman » 16 Noi 2006 22:00

Nu are rost sa facem o polemica din asta.Eu nu mai postez pe forum .Merci Florine! si daca la vara va saturati de balti cu taxa,va astept pe la Lugoj.

nick h.
senior member

Mesaj de nick h. » 16 Noi 2006 22:23

prea se fac schimburi de CV-uri de pescar pe forum, si se discuta despre pescuit din ce in ce mai putin. lasa dane frate nu baga in seama toate rapandulele, scrie in continuare, eu cel putin iti apreciez interventiile sunt de calitate.
mai nou s-a umplut forumul de tot felul de gunoiae care daca au participat la 2 concursuri sunt pescari de pescari, mai da-i in ***** mea dane si nu-i baga in seama. :evil: :evil: :evil: :evil:

am facut facultatea la timisoara si stateam intr-o garsoniera langa stadionul de fotbal, nu prea ma intereseaza soccerul dar baietii de la galerie aveau un slagar frumos, unde se imbinau in mod armonios cuvintele: gunoaie, mitici, capitala, ne pisam, etc. :D

bala
member

Mesaj de bala » 16 Noi 2006 22:37

nu florine,nu asta era ideea ,dar....citeste si mesajul lui nick si poate iti dai seama despre ce e vorba...nu am nici o problema cu nimeni ,indiferent de locatie ,am o gramada de prieteni prin tara si ii respect ,atita timp cat asta este ceva reciproc...dar daca el ma ia cu texte de genul"sa vb cu mine cand o sa prinzi tu crap de 20 kg"....jos palaria si tot respectul ptr perfomantele lui in pescuit dar nu strica si putina modestie...
sincer imi pare rau ptr ca s-a ajuns aici si imi cer scuze lui dan dar m-a cam luat capul....
cat despre cei care ii fac "galerie"(ca tot se vb despre asta) se pare ca nivelul cultural nu prea ii lasa sa treaca de aceasta...limita.

Vlasin Florin
maniac

Mesaj de Vlasin Florin » 17 Noi 2006 09:22

primul pas spre impacare a fost facut :mrgreen:
dane e rindul tau.

toni
member

Mesaj de toni » 17 Noi 2006 10:36

@ nick h

hai sictir prietene :evil:

de fiecare data cand am observat atitudini de genu asta, cu aia din capitala care sunt asa si pe dincolo, smecheri, mitici etc .... era vb de persoane care aveau ele insele o problema serioasa de atitudine ..... sau diverse frustrari etc .....

si eu am convingerea ca dan e un pescar foarte bun, dar asta nu inseamna ca nu poate fi si modest .... iar tu daca esti un pescar bun, sa fii sanatos, si lasa tu capitala in pace, miticule ...

cat despre concursuri, daca nu ai fost la nici unul, mai bine taci din gura.....

concursurile, si in special cele foarte titrate, reprezinta pe langa posibilitatea de a cheltui sume foarte mari de bani :D :D :D , de departe cea mai buna modalitate de a invata cum sa pescuiesti mai bine.

ai posibilitatea de a a vedea cum pescuiesc la limita de sus a potentialului lor unii dintre cei mai buni pescari din tara (zicem pas fata de activitatile adiacente pescuitului care se mai intampla pe la concursuri cateodata :D :D :D ), de a invata de la ei chestii la care poate nici nu te-ai gandit etc ... plus ca tocmai faptul ca sunt multi bani te stimuleaza sa te autodepasesti , sa fii cat mai bun....

pana nu esti direct implicat, pana nu simti presiunea psihologica a unui concurs mare, pana nu vezi cat de diferite sunt strategiile de nadire in concurs fata de pescuitul de placere, pana nu vezi ca chiar iti trebuie nu's ce lansete ca sa arunci pana unde trebuie pe un anume loc de pescuit, pana nu arunci 20 de kg de boiles cu cobra in 2 zile , in loc de barca sau vaporas, pana nu vezi cum ai pierdut un concurs sau un loc pe podium la mai putin de 100 de grame, sau cum cele 100 de kg care le ai avans acum peste 10 ore nu mai sunt, ba chiar ai fost depasit etc etc etc etc :

chiar nu iti da cu parerea despre concursuri !!!!!!!

daca nu ma crezi, vino si convinge-te singur ..... sunt fantastic de multe interese in lumea de pescuit competitional la crap din romania, chestie care de multe ori da nastere la momente cel putin " delicate", ca sa ma experim bland, dar asta nu strica farmecul general al jocului ....

si lasa capitala in pace, ca nimeni nu se ia de timisoara sau whatever .....

Vlasin Florin
maniac

Mesaj de Vlasin Florin » 17 Noi 2006 19:40

inca se mai poate merge la crap,lasati certurile pe mai tirziu,ca daca incepem de acum ne plictisim la iarna :mrgreen:
dan,bala,nick si toni-va propum sa faceti o partida de pescuit impreuna si rezolvati totul :mrgreen:

Scrie răspuns