preferinte

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
nick h.
senior member

Mesaj de nick h. » 17 Noi 2006 20:35

tono dear, citeste mai atent mesajul meu si ia vezi unde mi-am dat eu cu parerea despre concursuri :?:
tu faci o pledoarie pro concursuri ( plina de contradictii de genul e fain dar costa, e fain dar se bea mult, e fain dar sunt interese, e fain dar... :D :D :D ) pe care eu n-o combat, pentru ca nu ma intereseaza si mi se rupe de ea.

ma refeream la altceva dar in iesirea ta belicoasa ai omis acest lucru:
sunt persoane care au participat la 1-2 concursuri si sunt(se cred) mari pescari.
ori acestia pot sa participe la cate concursuri vor dori ca tot niste pescari de ***** vor fi.

70% dintre concurentii care participa la concursurile de crap nu au nimic in comun cu acest sport(singurul lor atu e ca au bani).

asa ca data viitoare citeste mai cu atentie postarile mele inainte sa te simti ofuscat :evil:

SUCCES IN CONCURSURI :lol: :lol: :lol:

Dan Pop-Coman
veteran

Mesaj de Dan Pop-Coman » 17 Noi 2006 21:49

Nick,eu zic 65% :D Multi cu bani se trezesc mari pescari peste noapte si ei nau nici o treaba cu pescuitul.Toni,te respect nu vorbesc despre tine.
Au mai venit si pe baltile pe care pescuiesc din astia cu impresii de Nutra Baits si barcute teleghidate si nu au prins nici o data nimic.Consider pescari adevarati pe aceea care prind crap mare pe ape salbatice,acolo unde sunt putini,nu pe balti private acolo unde colcae apa de ei.Si asta chiar a fost ultima mea postare,pe un forum de pescuit.

freecarp
veteran

Mesaj de freecarp » 17 Noi 2006 22:03

Dan Pop-Coman scrie:,.Si asta chiar a fost ultima mea postare,pe un forum de pescuit.
pacat ca se ajunge la asemenea postari! poate te razgandesti!

sper,ca macar pe privat sa postezi!
cine stie poate ne vedem la un peste! ;-)

nick h.
senior member

Mesaj de nick h. » 17 Noi 2006 22:40

posteaza in continuare dane si nu le da apa la moara la tot felul de fraieri, ca altfel se ajunge sa posteze numai dobitoci pe forum.
sunt inscris pe acest forum mai de multisor, la inceputurile romantice ale acestuia, era o placere sa intrii, sa scrii, sa combati constructiv si cu argumente. Tot felul de timpiti intre timp au alungat pescari de calitate cu care era o placere sa stai de vorba, ma refer la useri ca: musaro, carprom, gica chioru etc.

asa ca scrie in continuare dane, si nu-i baga in seama , ca ochiul ager a lui nick vegheaza si ti-i f - u - t - e - n - g -u -r -i -t- a de le trece cheful de postari si de glume proaste. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tilea Gabriel
Moderator

Mesaj de Tilea Gabriel » 17 Noi 2006 23:08

:lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :shoot:

Baieti , la pescuit cu voi fratilor, apa e rece si va mai racoriti putin .......va vad incinsi bine ........eu asa am facut ;-)

Apropo , la noapte am plecat pe balta !!!!!!!

Povestim !

freecarp
veteran

Mesaj de freecarp » 17 Noi 2006 23:59

Tilea Gabriel scrie::lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :shoot:

Apropo , la noapte am plecat pe balta !!!!!!!

Povestim !
Fir intins si CA.......... pe bete :mrgreen:

Vlasin Florin
maniac

Mesaj de Vlasin Florin » 19 Noi 2006 18:25

[.Consider pescari adevarati pe aceea care prind crap mare pe ape salbatice,acolo unde sunt putini,nu pe balti private acolo unde colcae apa de ei.Si asta chiar a fost ultima mea postare,pe un forum de pescuit.[/quote]
@dane-trebuie sa-ti dau aici dreptate,e o mare diferenta o apa salbatica de una unde colcaie crapii si toti e pescarii :mrgreen:
scrie tu in continuare ca gura lumii si prostia nu o poate opri nimeni :mrgreen: uite la mine,eu m-am razgindit cu privire la parasirea forumului si ma doare-n mandrina de ce zic uni forumisti vis a vis de mine :mrgreen:

mikecarp
veteran

Mesaj de mikecarp » 19 Noi 2006 18:30

@dan pop-coman,
Faci cum crezi dar nu stiu daca nemaiscriind pe forum e solutia ideala. Vorba lu' Florin nu ar trebui sa te doara nici macar in dorsal de parerea unor ........... Asa ca fa bine si intoarce-te ca deja a saracit forumul :lol:
Carpfishing... A way of life!

ticu
Moderator

Mesaj de ticu » 19 Noi 2006 18:49

Fiti mai atenti a postat in continoare.
Ia raspunslui raspuns lui ravan eri :D

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 19 Noi 2006 20:25

ticu scrie:Fiti mai atenti a postat in continoare.
Ia raspunslui raspuns lui ravan eri :D
ticuleeeeeeeeeeee , mai botezat ? :))))))

Scrie răspuns