am si eu o intrebare
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
am si eu o intrebare
Salut
Am si eu o lanseta telescopica cu 7 inele este cormoran model Cormax wg 80-120g lungime 3,6 mmixtore 95% carbon 90% sectiunea 8 si vas ruga daca putzi sa imi datzi si mie niste sfaturi ..de genul ce mulineta sa ii iau si toate aceesorile si pentru ce fel de pescuit este aceeasta lanseta
multzumesc
Am si eu o lanseta telescopica cu 7 inele este cormoran model Cormax wg 80-120g lungime 3,6 mmixtore 95% carbon 90% sectiunea 8 si vas ruga daca putzi sa imi datzi si mie niste sfaturi ..de genul ce mulineta sa ii iau si toate aceesorile si pentru ce fel de pescuit este aceeasta lanseta
multzumesc
Re: am si eu o intrebare
o fi o lanseta mai universala.verdichio scrie:Salut
multzumesc
mulineta ar fi indicata una din aceiasi serie!
ex. cormoran cormaxx br 3s
verdichio scrie:pentru ce fel de peste este aceeasta lanseta???
Parerea mea ca lansetele telescopice nu sunt pentru crap. Poate ca merge la la ciortani si crapi mici pana in 4 kg dar atat.Iar sa dai un sfat despre niste lucruri pe care nu le cunosti .... Eu cred ca cel mai bine iti alegi lansete si mulinete care sa fie speciale ptr. crap(macar pe lanseta sa scrie crap, iar mulineta cu un tambur cat mai mare ptr a putea arunca cat mai departe).
Cred ca lanseta de care zici tu este ptr pescuitul marin.
Carpfishing... A way of life!
- Dan Pop-Coman
- veteran
- Dan Pop-Coman
- veteran