Ultimele iesiri
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Stefanovic
- junior member
-
- junior member
Bogdan Adrian
Te salut
Sigur stiu de stiuca acea felicitari
Sigur stiu de stiuca acea felicitari
- Stefanovic
- junior member
- Vlasin Florin
- maniac
Fara suparare,dar 1000 ron pt cornesti
,pai acolo e acvariu nu balta,ca sa lansez trebuie sa tin mina pe tambur sa nu dau in stuf...........poate canal..........nu vad unde e satisfactia de a prinde crap pe o balta de 50/150 metri,parerea mea
peste stiu ca este f mult,dar locul este impropriu,si la 2 pescari pe balta e deja aglomeratie........dar asta e parerea mea si la urma urmei nu conteaza ce cred eu,poate la altii le place si asta e tot ce conteaza

peste stiu ca este f mult,dar locul este impropriu,si la 2 pescari pe balta e deja aglomeratie........dar asta e parerea mea si la urma urmei nu conteaza ce cred eu,poate la altii le place si asta e tot ce conteaza

- Stefanovic
- junior member
@vlasin florin
sunt de acord cu tine dar pt unul ca mine imi convine nu tre sa car bagajele am masina langa mine stiu ca sunt balauri in balta si pe deasupra neamurile alu a mea sunt de acolo...deci impac si capra si fishu...si apoi nu prea sunt cine stie ce balti prin judet....p.s....a fost unchiul tau MESE pe la mine la service cu masina si mia povestit despre tine cica Cermeiul iti place mult
sunt de acord cu tine dar pt unul ca mine imi convine nu tre sa car bagajele am masina langa mine stiu ca sunt balauri in balta si pe deasupra neamurile alu a mea sunt de acolo...deci impac si capra si fishu...si apoi nu prea sunt cine stie ce balti prin judet....p.s....a fost unchiul tau MESE pe la mine la service cu masina si mia povestit despre tine cica Cermeiul iti place mult

- Vlasin Florin
- maniac
- Stefanovic
- junior member