Sacosu Turcesc

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
Tilea Gabriel
Moderator

Mesaj de Tilea Gabriel » 26 Sep 2006 14:10

negru_co scrie:@Tilea Gabriel
Daca nu cer prea mult, potzi sa ne spui ceva despre Varadia?...localizare, taxa, conditzii de pescuit, capturi, momeli....
Sa stii ca nu are rost sa te plangi de situatia baltilor din Timis, vino in zona noastra si o sa vezi aici dezastru ( pentru mai multe detalii intreaba'l pe Dani Hentiu ;-) )
Salut

vezi ca i-am facut o prezentare in prima pagina , daca nu o gasesti revin ......si ceva poze gasesti in galeria mea.
Te salut
Powered by two rods

negru_co
junior member

Mesaj de negru_co » 27 Sep 2006 09:41

[quote="Tilea Gabriel ]
vezi ca i-am facut o prezentare in prima pagina , daca nu o gasesti revin ......si ceva poze gasesti in galeria mea.
[/quote]
Am gasit, mersi mult !!

Vlasin Florin
maniac

Mesaj de Vlasin Florin » 09 Oct 2006 19:06

am fost simbata pe prima balta,ca urmatoarele sint departe si nu se poate intra cu masina si nu aveam chef de carat
in prima balta,apa e foarte mica,cam la 70-80 cm,nu are agataturi,si e plina de crap intre 1-4 kg,taxa e 15 ron cu 2 bete,iar pt cei ce vor sa i-a peste acasa e 13 ron kg.
am prins 10 buc 2-3 kg/buc si m-am plictisit.......
e locul ideal pt a merge cu familia,sau sa-ti inveti baiatul in tainele pescuitului,dar atit :D
sincer,preferam vechiul sacos unde am avut multe satisfacti,aici unde sti ca cel mai mare exemplar are 4 kg,si zelul paznicilor care patruleaza non stop pt a nu cumva sa ai 3 bete in apa mie personal mi-a lasat un gust amar...

nutzu_z
new member

Mesaj de nutzu_z » 26 Oct 2006 19:27

vlasin florin scrie:din pacate trebuie sa ii dau dreptate colegului meu gabi,in materie de balti,in timis e jale mare............................... pacat :cry: :cry: :cry: si in viitor nu se vede nimic bun.

Dar Cornesti2 nu e ok? Eu zic ca e o balta buna tinand cont si de populatia piscicola de acolo.Singurul dezavantaj e ca nu e foarte mare.
...toata treaba'i din protzap!!!

jenel
senior member

Mesaj de jenel » 26 Oct 2006 22:12

dar despre cornesti circula ceva zvonuri ca le cam da sa manance inainte de weekend sau se mai joaca si cu apa, poate nu e adevarat, dar nici oameni din sat nu cred ca aveau mare interes sa ma minta

nutzu_z
new member

Mesaj de nutzu_z » 27 Oct 2006 13:01

:lol: :lol: :lol: :lol:

De mancare le0a dat in primavara ca sa forteze cresterea alevinilor de crap.Dar la cat le dadea era o frectie la picior de lemn.Cat despre apa ,intradevar s-a lasat apa in jos in vara asta dar doar dintr-un singur considerent: -nu mai erau locuri de pescuit si a trebuit sa mai scoata din stuf fiindca era prea mult.Normal ca unora nu le-a convenit.

PS-- crapul mananca mult mai bine intr-o balta furajata decat in una in care nu i se da deloc de mancare!
...toata treaba'i din protzap!!!

jenel
senior member

Mesaj de jenel » 29 Oct 2006 19:56

suna interesant ce spui tu
poate bagam una mica ca e aproape

bluesky1ro
new member

Mesaj de bluesky1ro » 14 Dec 2006 18:36

Din punctul meu de vedere e o prostie daca tot platesti o taxa si mergi la pescuit sa nu poti sa si iei un peste acasa fara sa platesti, deci la Sacosu, hranesti pestii si le dai drumu inapoi, probabil ca va ramine o balta a celor cu familie sa-si invete copii sa prinda peste daca tot pestii sunt cam la aceeasi dimensiune...Cind ma refer la a lua un peste acasa ma gindesc la o super mincarica la cuptor care nu se compara deloc cu un peste gatit din magazin.

Cucu Ionel
senior member

Mesaj de Cucu Ionel » 14 Dec 2006 19:52

Nu mi se par foarte gustosi pestii din Sacos,sunt grasi,mai bine sa mergi la pescuit peste 5-6 ani acolo ptr.capturi,numai sa nu scoata pestele cu plasele toamna si sa-l vanda.Vad ca anul asta l-au lasat in pace,sa vedem ce-o fi la anu'.
Fir intins tuturor celor ce-si doresc acest lucru

Tilea Gabriel
Moderator

Mesaj de Tilea Gabriel » 14 Dec 2006 23:02

nutzu_z scrie:
vlasin florin scrie:din pacate trebuie sa ii dau dreptate colegului meu gabi,in materie de balti,in timis e jale mare............................... pacat :cry: :cry: :cry: si in viitor nu se vede nimic bun.

Dar Cornesti2 nu e ok? Eu zic ca e o balta buna tinand cont si de populatia piscicola de acolo.Singurul dezavantaj e ca nu e foarte mare.
E ok Adi dar e singura , asta e ideea .Si din pacate da , are dezavantajul de a fi mica .Nici mie nu imi convine sa fac in medie 230 km pt. o partida de pescuit dar sunt obligat .
Am auzit ca au fost cam mofturosi crapisorii tai anul asta ori pescarii slabi ?