tica

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

CrocO-dilu
junior member

tica

Mesaj de CrocO-dilu » 19 Dec 2006 14:13

ce parere aveti de aceasta mulineta?a folosit cineva tica abyss tf900o?http://www.gipo.ro/produs/4584.Mulineta ... html [url]
unde nu e crap vai de bete

CrocO-dilu
junior member

Mesaj de CrocO-dilu » 19 Dec 2006 14:16

DAN LUPU
junior member

Mesaj de DAN LUPU » 19 Dec 2006 16:40

Acum 2 ani si ceva un prieten de-al meu si-a cumparat 2 mulinete Tica pentru crap, nu stiu exact modelul dar erau aproape 7 mil bucata atunci. Prima a adus-o la magazin in garantie imediat cu probleme la pinioane si i-a fost schimbata. Nu a fost multumit de ele nici ulterior nu aveau vlaga in dril, dar nu a mai putut sa le schimbe si a ramas cu ele. Nici mie nu mi-au facut o parere prea buna, tamburi din plastic un finisaj mediu caracteristic pieselor ieftine, chinezarii.
Oricum pretul dat pe ele atunci mi s-a parut aberant, asta fiind luat drept un considerent pentru care "trebuiau sa fie de calitate" dar s-a inselat. Vanzatorul spunea ca au piese in ele facute de Shimano, probabil asta a cantarit mult in decizia lui.
Referitor la cele facute noi nu stiu nimic oricum pretul nu e deloc de neglijat; eu unul as strange inca ceva bani si as merge pe ceva consacrat.

DAN LUPU
junior member

Mesaj de DAN LUPU » 19 Dec 2006 17:29

Acum 2 ani si ceva un prieten de-al meu si-a cumparat 2 mulinete Tica pentru crap, nu stiu exact modelul dar erau aproape 7 mil bucata atunci. Prima a adus-o la magazin in garantie imediat cu probleme la pinioane si i-a fost schimbata. Nu a fost multumit de ele nici ulterior nu aveau vlaga in dril, dar nu a mai putut sa le schimbe si a ramas cu ele. Nici mie nu mi-au facut o parere prea buna, tamburi din plastic un finisaj mediu caracteristic pieselor ieftine, chinezarii.
Oricum pretul dat pe ele atunci mi s-a parut aberant, asta fiind luat drept un considerent pentru care "trebuiau sa fie de calitate" dar s-a inselat. Vanzatorul spunea ca au piese in ele facute de Shimano, probabil asta a cantarit mult in decizia lui.
Referitor la cele facute noi nu stiu nimic oricum pretul nu e deloc de neglijat; eu unul as strange inca ceva bani si as merge pe ceva consacrat.

CrocO-dilu
junior member

Mesaj de CrocO-dilu » 20 Dec 2006 10:38

multumesc.pareau interesante(tambur longcast aluminiu, masive.....)
dar cred ca ma orientez catre banax helicon 5400

gusti
senior member

Mesaj de gusti » 20 Dec 2006 22:30

incearca 5600 helicoanee

CrocO-dilu
junior member

Mesaj de CrocO-dilu » 21 Dec 2006 09:34

5600 nu se mai fabrica.si nu stiu daca se mai gasesc .eu nu am vazut pe niciunde ca as cumpara.

CrocO-dilu
junior member

Mesaj de CrocO-dilu » 21 Dec 2006 10:56

multumesc

krockodiluL
junior member

Mesaj de krockodiluL » 22 Dec 2006 15:43

@DAN LUPU
in nici un caz nu cred ca mulinetele erau tica abyss-mai ales cu tambur de plastic :shock:

@croc0-dilu
am avut prima oara tica sporterra pe care le-am folosit un an intreg in cunditii ff grele si datorita lor mi-am cumparat abyss-uri ca un upgrade;
mie mi se par niste mulinete f bune;eu miam luat 3 si-un prieten de-al meu si-a luat 4 si chiar n-am avut nici o problema.le-am si desfacut si vreau sati zic , ca m-a impresionat ce am vazut in ele.banax-ul nici macar nu se poate compara cu ea.parerea mea! ;-)

DAN LUPU
junior member

Mesaj de DAN LUPU » 25 Dec 2006 19:36

@krockodiluL
Tica erau sigur mulinetele. E posibil sa ma insel cu tamburii aia din plastic oricum era ceva plastic acolo, poate accesoriile sau poate asa ii tin eu minte pentru ca nu mi-au lasat o impresie deloc buna, oricum cele din acea vreme aveau un finisaj mediocru de lucru ieftin dar pe bani multi.

Scrie răspuns