dip csl frankfurt
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- mariancarp
- member
dip csl frankfurt
Salutare,am cumparat niste dipuri s b s csl frankfurt,si ma intereseaza daca pot sa le folosesc ,in compozitia boiliesurilor,?
-avand in vedere ca dip-ul are si aroma in el,ce cantitate de aroma sa mai folosesc pe kg?
-ce cantitate de dip sa folosesc pe kg?
-cat de concentrat este?
va multumesc
-avand in vedere ca dip-ul are si aroma in el,ce cantitate de aroma sa mai folosesc pe kg?
-cat de concentrat este?
va multumesc
- Pop Florin
- veteran
Re: dip csl frankfurt
NU FOLOSI DIPUL LA CONFECTIONAT BILE ....prin fierbere l-ai "omorat" complect .... ca si cum nici nu l-ai fi folosit vreodata !!!!!!!mariancarp scrie:Salutare,am cumparat niste dipuri s b s csl frankfurt,si ma intereseaza daca pot sa le folosesc ,in compozitia boiliesurilor,?
-cat de concentrat este?
va multumesc
Vorba lui Nick H , foloseste aroma ca si aroma si dipul ca si dip !
- mariancarp
- member
dip
Salut! Folosesc Sbsde 4 ani si din experienta recomand sa nu pui dip in bile, cum de altfel recomand sa-ti faci singur dipul pt ca cele gata facute de la Sbs lasa de dorit. Sunt mare fan al firmei dar dipurile lor chiar nu sunt eficiente.
sbs frankfurter sausage a fost si este un dip excelent.
nu baga dip in bile,daca vrei si crezi ca ajuta la locul faptei ( adica in nada) lasa niste mix nefiert, din cel pt bile,adauga dipul in el pana crezi ca are destula aroma sau ce vrei tu sa faca,mai adauga un pic de liant si da-l in balta.
cred eu ca va avea mult mai mult efect decat daca l-ai fierbe sau aburii...
eu am facut asa si am avut rezultate.....
nu baga dip in bile,daca vrei si crezi ca ajuta la locul faptei ( adica in nada) lasa niste mix nefiert, din cel pt bile,adauga dipul in el pana crezi ca are destula aroma sau ce vrei tu sa faca,mai adauga un pic de liant si da-l in balta.
cred eu ca va avea mult mai mult efect decat daca l-ai fierbe sau aburii...
eu am facut asa si am avut rezultate.....
- Pop Florin
- veteran
Daca te uiti atent pe cutile cu dipuri pe majoritatea scrie undeva mic " NOT TO BOIL" , adica produvcatorul ati recomanda sa nu al fierbi , deoarece al "omori" , adica acesta nu-si mai pastreaza calitatile prin fierberemariancarp scrie:Si daca fac bilele solubile la abur?
Cum adica l-am omorat? complect,detaliaza te rog!!

- Valentin B.
- junior member
Tie ti-ar placea sa mananci o salata vestejita primavara?.....sau cartofi de acu' doi ani? .... sau sa cumperi un carnat violet?....ai inteles?....mariancarp scrie:Si daca fac bilele solubile la abur?
Cum adica l-am omorat? complect,detaliaza te rog!!
Prin fierbere se pierd din calitatile pentru care a fost conceput....!