www.korda.ro
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Vlasin Florin
- maniac
www.korda.ro nu merge,pe care adresa a-ti intrat 

- Vlasin Florin
- maniac
Eu folosesc doar de un 1 an produse Korda si le consider foarte bune,iar de unde le achizitionez eu nu sunt nicidecum diferente mari de pret,dar nu au acolo exclusivitate pentru aceste produse asa ca nu poti gasii chiar orice de la aceasta firma(trebuie sa-si umple rafturile si cu trompete).Zic eu ar fi ideal sa renunte la taxele de expediere in cazul comenzilor online,chiar daca o fac si de la o suma oarecare in sus (ex.100 RON)ca altfel vor ajunge la noi mai scumpe ca la magazinele colaboratorilor.
@adi.oprea
Se pare ca a avut efect sugestia ta cu taxele de transport. Acum, pe www.korda.ro, expedierea prin Posta Romana este GRATUITA.
Mare lucru-n Romania!
Se pare ca a avut efect sugestia ta cu taxele de transport. Acum, pe www.korda.ro, expedierea prin Posta Romana este GRATUITA.
Mare lucru-n Romania!
Cred ca nu doar pretul reflecta calitatea manageriala intrun asemenea caz ci si transportu,promtitudinea,prezentarea produselor cat si sugestiile de combinare pentru monturi de exemplu(e vorba de marimi 2.4.6.8...)nu sa faci comanda de un tub termocontractil de exemplu care nici macar sa nu-l poti falosii pe un carlig de 2 de la aceeasi firma si sa te intrebi de ce.Daca pastreaza contactul cu ,,frati de suferinta,,zic eu rezultatele se vor dovedi pentru ambele parti foarte multumitoare.Eu unul nu sunt in totalitate multumit nici de pagina originala a celor de la Korda(dar ei sunt pescari nu informaticieni)si se pare ca nu vor sa imparta castigul cu nimeni(firme de consultanta)
- Vlasin Florin
- maniac