Cea mai buna alegere

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 31 Ian 2007 21:52

cornelserbu scrie:@ Razvan

N-ai cum sa-mi dai peste nas, fiindca-i prea departe marea nordului de marea neagra :lol: in rest ai perfecta dreptate, se poate prinde crap si cu o lanseta de 10 euro si cu o mulineta de 20 de euro si cu o nada de 2 euro/kg (in cazul ultimei, da-mi voie sa ma-ndoiesc), dar eu care pescuiesc de un an juma' , n-am de unde sa stiu...eu am cazut direct in 2006 si am vazut ca nici macar copiii nu mai pescuiau crap cu astfel de scule si mi-am zis c-or fi demodate, asa ca acum pescuiesc numai cu delkim si nimic altceva...vine crapul doar la avertizori...sa vezi si sa nu crezi ! :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ma duc sa-mi iau delkim

Vlasin Florin
maniac

Mesaj de Vlasin Florin » 31 Ian 2007 22:10

@razvan
ai uitat sa intrebi in ce dip sa bagi delkim-urile :mrgreen: ca poate ca crapi e mofturosi,sti tu iarna nu-i ca vara si nici calcanu ca rosioara ;-) :mrgreen:

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 31 Ian 2007 22:12

vlasin florin scrie:@razvan
ai uitat sa intrebi in ce dip sa bagi delkim-urile :mrgreen: ca poate ca crapi e mofturosi,sti tu iarna nu-i ca vara si nici calcanu ca rosioara ;-) :mrgreen:
daca le mai bag si in palinca pe delkimuri sigur bat 5 recorduri mondiale :mrgreen: :mrgreen:

vali nedelea
member

Mesaj de vali nedelea » 31 Ian 2007 22:17

Razvane nu il supara prea tare pe nenea CORNEL ca printre altele este si vanator si cine stie :lol: :lol: :lol: :lol:
Vai de profesorul care nu este depasit de elev ;-) ;-)
Vali NEDELEA
www.siweida.ro

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 31 Ian 2007 22:21

daiwa2007 scrie:Razvane nu il supara prea tare pe nenea CORNEL ca printre altele este si vanator si cine stie :lol: :lol: :lol: :lol:
Vai de profesorul care nu este depasit de elev ;-) ;-)
nu stiu cine este domnul cornel , nu am nimik cu dansul , eu imi spun doar parerea mea si atat ;-)

cornelserbu
senior member

Mesaj de cornelserbu » 31 Ian 2007 22:28

@ Razvan

din pacate prea putini inteleg chestia asta si n-au nici simtul umorului...tu vad c-ai inteles, iar cind ai scris ca-ti iei delkim, eu unul am ras cu pofta...altii, cine stie ce-au inteles, dar asta e traba lor.

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 31 Ian 2007 22:29

hmmm, profesor?OK
domnul profesor cornelserbu as dori sa-mi spuneti si mie daca se poate cu ce echipament sa ma prezint la tancabesti 1.pt crapi mari2.crapi mijlocii si 3.ciortanei....ms anticipat :mrgreen:

cornelserbu
senior member

Mesaj de cornelserbu » 31 Ian 2007 22:32

stai linistit acolo unde esti, fiindca-mi dau seama ca te-am confundat si cu asta incheiem :!:

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 31 Ian 2007 22:39

cornelserbu scrie:stai linistit acolo unde esti, fiindca-mi dau seama ca te-am confundat si cu asta incheiem :!:
la intrebarea de mai sus am fost ceva mai mult ironic poate din cauza postarii lui daiwa care a specificat ca santeti si profesor si vanator , la vanatorie nu ma bag daca nu cunosc si cum am mai spus ca nu va cunosc deci implicat il cred pe daiwa precum ca dmv ati fi profesor atunci mi-am zis sa pun o intrebare profesorului , ati luat-o sub forma de mishto?

vali nedelea
member

Mesaj de vali nedelea » 31 Ian 2007 22:44

@Razvan

Ia zi tu asta vara cu ce nada ai dat pe acolo si ce rezultate a avut ;-)
Vali NEDELEA
www.siweida.ro

Scrie răspuns