Minciogul de crap
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Minciogul de crap
Stie cineva la ce dimensiuni este clasificata ''plasa rara'' si ''plasa deasa''a minciogului de crap.Cum trebuie sa arate un minciog competitional la nivel inalt (competitii internationale-ce deschidere,ce lungime,ce plasa).Sunt pe langa total cu detaliile astea si as vrea sa-mi fac o idee.
Sa nu-ti fie frica de perfectiune, niciodata nu o sa o atingi
-
- member
SI NICI RAMA METALICA,PENTRU A NU RANI PESTELEmirceas scrie:nu exista ceva batut in cuie. daca ai plasa cu ochiurile mici si deschiderea cat mai mare, nu te intreaba nimeni de sanatate la nici un concurs.

Vali NEDELEA
www.siweida.ro
www.siweida.ro
Am vazut ceva frumos cu deschiderea de 1 metru,coada rabatabila aprox 3 metri,iar dupa ce a intrat pestele in el coada iese usor iar minciocul se pliaza (se inchide la gura) astfel incat sa poti duce pestisorul la saltea. Pret 170 ron. Daca urmaresti capturile filmate de pe forum, si acolo am vazut ceva modele de mincioc.
PESCUITUL INSEAMNA ARTA
Toni,nu stiu de ce nu pleaca mp spre tine,a ramas tot in fisierul cu mesaje in curs de trimitere , asa ca nu am reusit. Am dat o tura prin magazine si am gasit celasi model dar o idee mai mic,avea deschizatura in fata cam de 70 cm, era de la Energofish plasa rabatabila stii tu dupa ce ai bagat pestele iei coada jos si rabatezi plasa,coada solida rabatabila, 95 ron. Asta in situatia in care la magazinul respectiv cred ca au adaosuri enorme.... tot azi am vazut tot la ei un Helicon 5400 cu 355 ron . Celalalt model mai scump si mai mare nu-l mai au , mi-a spus vanzatoarea ca era ceva de la Sert.......si era cam la 130 ron.
PESCUITUL INSEAMNA ARTA