Perioada critica
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Perioada critica
An de an aceasta este perioada cea mai grea pentru pescarii la crap, cand se incep polemicile se reiau aceleas topicuri si se cearta lumea. Iarna asta a fost si mai grea asteptarea pentru ca primavara era tot timpul parca dupa colt.
Ce ziceti cat mai dureaza pana la primele partide? De cand se va lasa din nou linistea pe forum?
Ce ziceti cat mai dureaza pana la primele partide? De cand se va lasa din nou linistea pe forum?
-
- member
Parerea mea este ca sezonul o sa inceapa spre sfarsitul lui martie cand pestele se dezmorteste iar apa o sa aiba cel putin 8-9 grade

Vali NEDELEA
www.siweida.ro
www.siweida.ro
-
- member
nick h. scrie:sfarsitul lui martie ma gaseste pe garla lu' nea Florea
Vorbeam in general de pestele mare,pentru ca se prinde si acum biban,caras,salau,stiuca

Vali NEDELEA
www.siweida.ro
www.siweida.ro
- Dan Pop-Coman
- veteran
Anul trecut am prins primul crap in 2 aprilie,pe o balta nepopulata.Crapii intrati au fost din inundatii.A avut 11 kg.,iar noaptea mi-a inghetat parbrizul la masina.Dimineata la 8 l-am luat la un pop-up.Mi-a dat un sg.bip si a ramas pe loc.Era o ceata de nu vedeam la 5 m in fata ochilor.Anul asta voi incerca de la jumata-tea lui martie daca-mi permite si timpul.
- Pop Florin
- veteran
- Tilea Gabriel
- Moderator
- Vlasin Florin
- maniac