Polemica !!!
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Polemica !!!
Uite deschid eu topicul ala de care amintea Danr ! Aici avem loc fratilor sa ne balacarim - ca ne place si de multe ori ne mai ajuta sa mai scapam de dorul baltii :)):)) . Portile s-au deschis de acum asteptam vizitatori !
-
- senior member
Intrebari:
1. De ce pescuiesc dunarenii la undita si nu in larg?
2.De ce momelile naturale sunt mult mai prinzatoare in ape curgatoare decat in cele statatoare?
3.De ce daca pescuim direct in Dunare, trebuie sa ne alegem cu mult mai multa atentie locul de pescuit, daca alegem totusi sa folosim lansetele?
4. De ce este bine sa tinem seama de parerile riveranilor?
5.De ce crapul de Dunare (si nu numai) nu sta unde este curentul foarte puternic?
6.De ce trebuie sa folosim lansete si mulinete puternice, fire si plumbi grei la Dunare?
7.De ce ii place crapului mamaliga? Dar craparilor?
8. De ce fac unii pescari pe desteptii? De ce face Chioru pe desteptu? Da face? Pe desteptu?
9. De ce are Danr atitudinea asta de pescar.......incepator?
10. De ce anul asta nu am prins nici un peste peste 3 kile?
ps. De ce sper sa prind maine unul de 1o kile?
Am sa raspund eu: pentru ca plec la pescuit! Nu-i asa?
sanatate.
1. De ce pescuiesc dunarenii la undita si nu in larg?
2.De ce momelile naturale sunt mult mai prinzatoare in ape curgatoare decat in cele statatoare?
3.De ce daca pescuim direct in Dunare, trebuie sa ne alegem cu mult mai multa atentie locul de pescuit, daca alegem totusi sa folosim lansetele?
4. De ce este bine sa tinem seama de parerile riveranilor?
5.De ce crapul de Dunare (si nu numai) nu sta unde este curentul foarte puternic?
6.De ce trebuie sa folosim lansete si mulinete puternice, fire si plumbi grei la Dunare?
7.De ce ii place crapului mamaliga? Dar craparilor?
8. De ce fac unii pescari pe desteptii? De ce face Chioru pe desteptu? Da face? Pe desteptu?
9. De ce are Danr atitudinea asta de pescar.......incepator?
10. De ce anul asta nu am prins nici un peste peste 3 kile?
ps. De ce sper sa prind maine unul de 1o kile?
Am sa raspund eu: pentru ca plec la pescuit! Nu-i asa?
sanatate.
-
- senior member
Salut Val stiu ca rubrica are alt scop
da io te-as intreba daca stii ceva noutati despre sistemul de tragere la sorti de la calificari.

Radu Sima aka Dolphin
www.drcrap.ro
www.drcrap.ro
- carpkiller
- veteran
Forumul asta lasa de dorit credeam ca o sa pot discuta cu persoane relativ receptive.Giga Bengosul are un nivel de inteligenta mult prea ridicat ptr. mine. Spre ghinionul lui sunt o pers care ma atac f greu si tot asa...greu ma scoti din ale mele.
Spre dezamagirea lui nici nu am fost la Dunare, am pescuit pe undeva prin Navodari, mai precis pe lacul Tasau...bun loc de crap!!!
Iar dvs dl-e Nea Cezar sa stii ca nu ai luat tu noroaiele pe care le-am luat eu in vasta ta experienta de 3 ani (si nici pestele pe care l-am prins eu...evident).
Si inca ceva draga Cezar, dc stii asa bine sa arunci vorbe mai sustine-ti si pct-ul de vedere nu posta repede ca nu vrei sa superi pe nimeni si alte mici gainarii de genul asta.
Uite eu acum chiar te supar pe tine si mai ales pe Gica!
Nu am vrut sa supar pe nimeni si sa ma laud am cerut un sfat, am raportat aici pe forum ce vreau sa fac, asteptam pronosticuri,sfaturi...etc nu aberatii.
Am crezut ca este un loc unde toata lumea are un singur tel, CRAPUL !
Pacat de bunele intentii ale celor ce au infiintat acest forum si www.crap.ro
Cat despre ,,carpkiller" exista si parakill facut ptr. a omori parazitii de pe caine. Cainele se supara face putina galagie(poate este alergic la parakill), dar pana la urma nu pateste nimic...cat despre parazitii...tot asa nu mor toti....traiasca pescarul sportiv din Romania!!!
Spre dezamagirea lui nici nu am fost la Dunare, am pescuit pe undeva prin Navodari, mai precis pe lacul Tasau...bun loc de crap!!!
Iar dvs dl-e Nea Cezar sa stii ca nu ai luat tu noroaiele pe care le-am luat eu in vasta ta experienta de 3 ani (si nici pestele pe care l-am prins eu...evident).
Si inca ceva draga Cezar, dc stii asa bine sa arunci vorbe mai sustine-ti si pct-ul de vedere nu posta repede ca nu vrei sa superi pe nimeni si alte mici gainarii de genul asta.
Uite eu acum chiar te supar pe tine si mai ales pe Gica!
Nu am vrut sa supar pe nimeni si sa ma laud am cerut un sfat, am raportat aici pe forum ce vreau sa fac, asteptam pronosticuri,sfaturi...etc nu aberatii.
Am crezut ca este un loc unde toata lumea are un singur tel, CRAPUL !
Pacat de bunele intentii ale celor ce au infiintat acest forum si www.crap.ro
Cat despre ,,carpkiller" exista si parakill facut ptr. a omori parazitii de pe caine. Cainele se supara face putina galagie(poate este alergic la parakill), dar pana la urma nu pateste nimic...cat despre parazitii...tot asa nu mor toti....traiasca pescarul sportiv din Romania!!!
Domnule Carpkiller ( ce o fi fost in capul tau cind ti-ai pus nik-ul asta ??) chiar nu te obliga nimeni sa intri in polemica cu distinsii Gica Chioru si Herr Bibu . Aici se mai foloseste si un misto fin si placut pentru majoritatea dintre noi . O tachinare permanenta care sa ne tina in forma - te poate deranja , dar rostul Forumurilor nu este doar acela de a raspunde la intrebari - majoritatea pertinente - dar si la multe ineptii . In general astia care ne mai tachinam ne si cunoastem intre noi - si tinem la tavaleala
Eu intru pe Forum de cele mai multe ori sa vad ce mai zic "baietii" , pe cine au mai luat la misto , pe unde au mai pescuit si ce mai au nou in tolba . Raspund la intrebari si dau sfaturi numai daca am ceva cu adevarat interesant de spus . Concluzia ar fi sa fii mai maleabil in intelegerea tuturor "atacurilor" de pe Forum - pentru ca pina la urma nu suntem la scoala , sa ne certe doamna invatatoare . Sau ca sa intelegi mai bine - uita-te la clipul electoral al lui Florin Calinescu - "Rog seriozitate !! "

Si iti mai zic una - si daca plecai TU la peste trebuia sa ne udam de emotie toti ? Asteptai aplauze , ovatii , sfaturi - sau mai stiu eu ce altceva ? Pai cam toti de aici asta au ca pasiune - pescuitul !! Poate daca anuntai ca pleci din tara definitiv sa fii primit citeva mesaje de drum bun si belsug - dar daca ai anuntat ca pleci la pescuit - asta nu e stire de presa !!
- carpkiller
- veteran
Urmaresc forumul de aprox un an...si am sesizat mistoul de care vorbesti dl-e Val, dar eu am ,,anuntat" marele eveniment, mersul la Dunare ptr. ca din p meu de vedere asa este.
De ani de zile merg pe balti, iar acum Dunarea este pt. mine o provocare.
Dc ai fost atent eu am deschis ,,La Dunare" si acolo povesteam ca am mai fost acum 2 ani pe Dunare si a fost ...rau.Cine a fost binevoitor mi-a raspuns sau nu, dar tovarasul gica si Herr Cezar m-au luat cu capsunica...:) Pai dragii mei domni gica si cezar, eu am in TAB un ambi pur anti tantari cu miros de capsunica nici nu trebuie sa mai dau la peste sa ma chinui cu bombe si cu alte nebunii ca sare crapul direct la volan, bag si MTV-ul la casetofon ca tot zice domnul Cezar ca sunt din generatia MTV-ului, asculta si crapul putina muzica ,il pup pe mustati ca in Rex Hunt si apoi ii dau drumul pe locul din spate....pardon in apa..:)
Si inca ceva draga domnule Val, mistoul lu` Gica nu cred ca este prea subtil sau nu m-am prins eu inca, incearca si el, dar nu prea reuseste decat ceva de genul Obor.
Aici intra multe feluri de oameni in principal pescari sportivi, dar nu numai.
Vroiam sa va intreb cati dintre voi au fost sa zicem la......branesti, mariuta, frumusani...etc, unde cand am eliberat un ciortanel mititel m-a luat paznicul la misto "pai dmnle... nu prinzi caras ...si cand dai intr-un crap nu-l duci acasa te intorci cu juvelnicul gol" Ptr. ca dc faceti un sondaji 99,9% din pescarii ce frecventeaza aceste balti nu sunt sportivi, iar cand vine unul ceva mai glumet si isi zice carpkiller toata lume crede ca...... si se poarta in consecinta ....pai unde este umorul din dvs , dc asta este si unul din scopurile acestui forum ?
De ani de zile merg pe balti, iar acum Dunarea este pt. mine o provocare.
Dc ai fost atent eu am deschis ,,La Dunare" si acolo povesteam ca am mai fost acum 2 ani pe Dunare si a fost ...rau.Cine a fost binevoitor mi-a raspuns sau nu, dar tovarasul gica si Herr Cezar m-au luat cu capsunica...:) Pai dragii mei domni gica si cezar, eu am in TAB un ambi pur anti tantari cu miros de capsunica nici nu trebuie sa mai dau la peste sa ma chinui cu bombe si cu alte nebunii ca sare crapul direct la volan, bag si MTV-ul la casetofon ca tot zice domnul Cezar ca sunt din generatia MTV-ului, asculta si crapul putina muzica ,il pup pe mustati ca in Rex Hunt si apoi ii dau drumul pe locul din spate....pardon in apa..:)
Si inca ceva draga domnule Val, mistoul lu` Gica nu cred ca este prea subtil sau nu m-am prins eu inca, incearca si el, dar nu prea reuseste decat ceva de genul Obor.
Aici intra multe feluri de oameni in principal pescari sportivi, dar nu numai.
Vroiam sa va intreb cati dintre voi au fost sa zicem la......branesti, mariuta, frumusani...etc, unde cand am eliberat un ciortanel mititel m-a luat paznicul la misto "pai dmnle... nu prinzi caras ...si cand dai intr-un crap nu-l duci acasa te intorci cu juvelnicul gol" Ptr. ca dc faceti un sondaji 99,9% din pescarii ce frecventeaza aceste balti nu sunt sportivi, iar cand vine unul ceva mai glumet si isi zice carpkiller toata lume crede ca...... si se poarta in consecinta ....pai unde este umorul din dvs , dc asta este si unul din scopurile acestui forum ?