ce parere veti?
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- junior member
- radumatica
- veteran
Cand te trezesti din betie, te rog sa postezi ...dar pana se va intampla,tudorgabriel scrie:maiden nu fi naiv,iti spun euin afara de cateva bete facute la englezi toate betele sunt facute la CHINA tata
si iti mai spun si ca unele din betele scumpe vehiculate pe site au blancuri de CHINA si sunt echipate in Europa,idem si cu mulinetele,chinezii fac si lucruri bune si scumpe si lucruri ieftine si proaste,depinde cine da comanda
vis-a-vis de Beastmaster,te rog frumos....nu de alta dar te faci de caca(o)pe forum
Practica , pe balta se face!!!
- Tilea Gabriel
- Moderator
-
- new member
tudorgabriel scrie:maiden nu fi naiv,iti spun euin afara de cateva bete facute la englezi toate betele sunt facute la CHINA tata
si iti mai spun si ca unele din betele scumpe vehiculate pe site au blancuri de CHINA si sunt echipate in Europa,idem si cu mulinetele,chinezii fac si lucruri bune si scumpe si lucruri ieftine si proaste,depinde cine da comanda
inca sint o gramada de firme care NU fac betele in china.
spre exemplu sportex (ULM germania) si are bete foarte bune
din cite stiu prologic si jrc inca fac (sau mai fac si )in anglia
iar alte firme care produc in china trimat materia prima (in cazul betelor blancurile...) si iau inapoi produsu finit .(ex fox)
- tudorgabriel
- veteran
@ radumatica,dupa cum faci afirmatii si dupa profilul tau psihoanalitic ai IQ-ul poate ......4,cu 1 mai mult decat la trenuri( stii tu...cu clasele),in concluzie nu te provoc la discutii,multumesc ptr.intelegere.
@florinw,este adevarat, mai sunt firme care fac bete in Europa,as putea sa-ti dau si eu exemple dar sunt putine,ceea ce am vrut sa punctez este faptul ca multe blancuri din China se transforma in lansete bune in Europa,este bine ptr. noi din pct.de vedere al pretului ,dar......oameni buni vorbeam de lansetele de pescuit nu de competitie ptr.ca atunci se schimba discutia
sunt doua lucruri diferite ,competitia si pescuitul recreativ 
@florinw,este adevarat, mai sunt firme care fac bete in Europa,as putea sa-ti dau si eu exemple dar sunt putine,ceea ce am vrut sa punctez este faptul ca multe blancuri din China se transforma in lansete bune in Europa,este bine ptr. noi din pct.de vedere al pretului ,dar......oameni buni vorbeam de lansetele de pescuit nu de competitie ptr.ca atunci se schimba discutia

-
- junior member
Trimite-i si tu intrebarea pe MP lui Radumatica,el are Beastmaster si poate masoara inelelekrockodiluL scrie:krockodiluL Trimis: Joi 03 01, 2007 10:24 pm Titlul subiectului:
--------------------------------------------------------------------------------
i-mi poate spune cineva ce dimensiune au inelele la beastmaster?
am inteles ca nu-s sic
alooooooooo!chiar nu stie nimeni![]()
![]()

PESCUITUL INSEAMNA ARTA
-
- member