Sambata 22 Mai

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Boghy
junior member

Sambata 22 Mai

Mesaj de Boghy » 24 Mai 2004 23:30

Am fost la pescuit la Valter Maracineanu si am avut o partida destul de reusita.Am luat 9 kg de peste(doi crapi de cate 4,5 kg fiecare).Nu se umbla la apa ceea ce este foarte bine.Taxa este de 250.000 lei pe zi,bagi cate lansete vrei.Se putea mai bine dar avand in vedere caldura care a fost am luat destul de bine.Recomand aceasta balta daca sunteti Bucuresti si vreti sa prindeti peste fara sa dati o groaza de bani pe taxa.Astept comentarii in legatura cu aceasta balta.
In cautare de aventura!Fir Intins.

ionel205i
new member

salut

Mesaj de ionel205i » 27 Mai 2004 21:12

salut,
da unde se afla balta asta in com. Valter Maracineanu?ca nu am auzit de ea?
cum ajung?

Boghy
junior member

Mesaj de Boghy » 28 Mai 2004 00:31

Deci fi atent:mergi pe soseaua Bucuresti-Alexandria pana pe la kilometrul 33 si se face un drum la stanga spre Valter Maracineanu.Apoi mergi pe drumul ala de tara aproximativ 4-5 km dupa care faci la dreapta si dai in balta.Vezi ca sunt mai multe balti,tu trebuie sa ajungi in prima.Yo ma duc maine 28.05.2004 la o partida de pescuit acolo si o sa revin cu detalii.Parerea mea e ca merita sa te duci.Poate ne vedem pe acolo.
FIR INTINS!

Gica Chioru
senior member

Mesaj de Gica Chioru » 29 Mai 2004 10:18

Boghy scrie:Deci fi atent:mergi ..................
Deci fiti atenti...........ca exista tot felul de infiltrati pe aici, care vor sa va trimita la tot felul de balti pentru TAXE.

Iliuta Goean
maniac

Mesaj de Iliuta Goean » 29 Mai 2004 17:54

ai fost tu gica acolo?

am mai auzit si de la altii ca se prinde la valter
Nu face ce nu-ti place!

Boghy
junior member

Mesaj de Boghy » 30 Mai 2004 00:02

Bai Gica Chioru eu nu vreau sa va fac sa va duceti pe balta pentru a plati TAXE.Si yo sunt pescar ca si voi si ma feresc de taxe mari, de balti unde se da drumul la apa si nu se prinde nimic.Ai fost tu la Valter si ai vazut ca nu se prinde si ca se da drumul la apa?Nu cred,asa ca taci din gura si nu te mai baga aiurea in seama.Daca te-ai fi dus sa vezi cata lume e pe balta si ai vedea ce se prinde poate ai intelege care e treaba.Yo am dat cateva date ajutatoare(locatie,taxa,capturi)pentru cine vrea sa se duca.Am zis sa fiu de ajutor pentru cei ce vor sa se duca acolo,nu pentru unii care cred ca o informatie inseamna o minciuna.Nu e nimeni obligat sa se duca la Valter.

Gica Chioru
senior member

Mesaj de Gica Chioru » 31 Mai 2004 16:34

Iliuta Goean scrie:ai fost tu gica acolo?

am mai auzit si de la altii ca se prinde la valter
In regula, in cazul asta imi cer scuze, sincer. Insa, eu cred ca este vrajeala. Cunosc destul de bine balta, probabil ca are si ceva crap, dar baza este carasul de 100-300 de grame.

patabum
senior member

Mesaj de patabum » 31 Mai 2004 16:55

La Walter Maracineanu am fost eu, ce-i drept nu anul acesta ci anul trecut. Nu o data ci de mai multe ori. Satul unde faci stanga se numeste Stalpu.

Nene Boghy, nu neaga nimeni ca au mai ramas ceva crapi pe acolo, insa in ritmul asta o sa auzim si ca Mariuta, Fundulea, Pantelimon, Saftica, Calareti 3, Cernica, Stefanestii de Jos, Frunzanesti, Balotesti, Frasinet, Silistea, Hagiesti sunt balti deosebite, populate si intretinute de patroni super-meseriasi, extrem de bine intentionati si foarte buni administratori si ca noi, astia de cotizam la bunastarea lor cu milioane (sunt modest) anual habar n-avem sa pescuim.
Deci fiti atenti...........ca exista tot felul de infiltrati pe aici, care vor sa va trimita la tot felul de balti pentru TAXE.
:idea:

deedee
junior member

Mesaj de deedee » 31 Mai 2004 17:55

patabum scrie:Mariuta, Fundulea, Pantelimon, Saftica, Calareti 3, Cernica, Stefanestii de Jos, Frunzanesti, Balotesti, Frasinet, Silistea, Hagiesti sunt balti deosebite
Sa inteleg ca astea sint goale?
--
Pescar scamator.

Boghy
junior member

Mesaj de Boghy » 31 Mai 2004 18:01

Bai baietii yo nu v-am obligat sa va duceti sa pescuiti unde am fost yo.La rubrica de RAPORTARI din cate am obseravat trebiue sa spui pe unde ai mai fost,cum se ajunge acolo,cat e taxa,ce capturi s-au prins,la ce s-a prins etc.Exact asta am facut si yo si nimic mai mult.Fiecare crede ce vrea dar daca unii comenteaza orice rapotare despre un loc de pescuit nu o sa mai scrie nimeni pe forum.Cred ca si asta e motivul pentru care nu scrie prea multa lume pe unde a fost.

Scrie răspuns