Discutii despre nade si momeli - bile, mixuri, seminte, pregatire, componenta, conservare, retete, rezultatele lor etc
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
ticu
- Moderator
-
Aroma si culoare cit cuprinde, ceai crezut
ca sint nustiu ce minunati,de ce se tot chinuie bala sati explice

si nu vrei sa intelegi.
-
mikecarp
- veteran
Mai fratilor inainte sa puneti intrebari,cititi forumul. Tot ce intreaba raducu s-a discutat de 'nspe mii de ori cu ceva timp in urma.
Eu si acum cand vrea sa aflu ceva intai caut pe forum ,iar daca nu gasesc atunci pun intrebarea.
Carpfishing... A way of life!
-
raducu
- senior member
Ok Ticu si atunci de ce uneori ai rezultate mai bune decat cu un homemade despre care unii spun ca oricat de slab ar fi e tot mai bun decat ready ?

PESCUITUL INSEAMNA ARTA
-
ticu
- Moderator
-
Asta se intimpla din greseasla mai mult in beltile noastre,dar este posibil daca nui cauti un mix care nu este dozat cum trebe.
-
raducu
- senior member
Ok , deci este posibil sa ai succes si cu un Ready Mix,de asta vorbeam eu nu despre Ready bile ci despre Ready Mix. Colegul vroia sa inceapa sa faca bile. Eu cred ca ... si repet ce spuneam mai sus dar poate nu ai vazut, e bine sa inceapa cu un ready mix fiinca isi "formeaza mana" pentru ca un ready mix se ruleaza si se manevreaza usor,nu exista riscul sa nu iasa bila decat daca esti foarte "ghinionist". Iar apoi spuneam ca poate sa-si formeze propriile pareri si sa inceapa sa testeze si altceva. Practic l-am sfatuit sa inceapa cu inceputul....parerea mea,nu este obligatoriu sa fii de acord cu mine,a fost doar parerea mea si nu cred ca l-am sfatuit sa faca prostii.
Si Mikecarp i-a dat o reteta simpla , buna , dar ce este rau sa ruleze la inceput ceva ce sigur iese ? Asta era logica.

PESCUITUL INSEAMNA ARTA
-
raducu
- senior member
Scuze , am gresit si eu un cuvant....am scris fiinca in loc de fiindca.

PESCUITUL INSEAMNA ARTA
-
mikecarp
- veteran
Parerea mea ca in momentul in care te apuci de pescuit la crap nu te apuci si sa inventezi retete de boiliesuri. Incepi intai cu niste ready made-uri, apoi treci la mixuri gata facute, iar dupa ce trec macar 2-3 ani si iti dai seama in mare perte cam cu ce se mananca pescuitul la crap,te poti apuca sa incerci tu sa concepi ceva retete.
Trebuie sa trecem prin niste etape, totusi, inainte de a spune ca stim ce inseamna carpfishing-ul.
Carpfishing... A way of life!
-
raducu
- senior member
raducu scrie:Acelasi lucru am spus si eu; mixuri consacrate.La orice inceput indiferent cat de nerabdator ai fi sa progresezi trebuie sa incepi cu inceputul. Daca sari niste pasi vei constata ca ai pierdut vremea fara nici un castig si vei fi si mai derutat decat la inceput. Mai mult din mixurile de care vorbeam esti sigur ca ies bilele si nu apar defecte pe parcurs....crapaturi la uscare , etc. Apoi usor vei incepe sa ai pareri personale si vei testa.
Corect Mikecarp , asta l-am sfatuit si eu inca de la inceputul postarii.

dar bineinteles unii au inteles altceva.
PESCUITUL INSEAMNA ARTA
-
Pop Florin
- veteran
Vad aici niste "meseriasi" care stiu cam tot ce contin unele mixuri ...... asa ca ai rog frumos sa-mi spuna si mie ce anume pune Solarul in compozitia Red Hering sau Mainlineul in Assasin-8
Scuze de OFF TOPIC , dar nu ma pot abtine in fata unor astfel de aberatii ..... auzi soia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-
raducu
- senior member
PESCUITUL INSEAMNA ARTA