am fost la concursul de copii de la sarulesti, energojunior
s-a prins ceva peste dar nu f mult, vremea in schimbare
cum stati cu crapii?
luni 31 mai
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Iliuta Goean
- maniac
luni 31 mai
Nu face ce nu-ti place!
eu stau prost de tot... am fost sambata la Dumbravita, dar numai carasul a muscat. nu am vazut crap la nimeni. astept sa se incheie prohibitia sa merg pe Olt, cat mai apuc...
desi este un forum destinat exclusiv crapului, sa va povestesc o faza: duminica (azi) am fost la iarba verde dincolo de Dambul Morii, stateam pe malul paraiasului... ma ingrijeam de gratar, cand surpriza: vad doi tipi, cred ca tata si fiu, cu doua lansete ordinare la pluta, se tot plimbau pe firul apei si aruncau firul. prima data am zis ca oamenii sunt ticniti, dar sotia mea s-a dus si i-a luat la intrebari. baietii prindeau pastrav folosind drept momeala pestisori. au tot luat-o in sus, cand s-au intors i-am abordat si eu. mi-au aratat niste frumuseti de pastrav indigen, inutil sa va spun ca toti erau sub limita legala.
1. fiind un paraias oarecare de munte, apa mica, de o treci dintr-o saritura, daca ma intreba cineva daca e peste acolo il trimiteam la plimbare!
2. parca iti mai vine inima la loc constatand ca uneori exact unde nu te astepti este totusi peste.
3. alta dovada de braconaj... in plin vazul lumii oamenii prindeau pastrav indigen la momeala vie.
fir intins!!
desi este un forum destinat exclusiv crapului, sa va povestesc o faza: duminica (azi) am fost la iarba verde dincolo de Dambul Morii, stateam pe malul paraiasului... ma ingrijeam de gratar, cand surpriza: vad doi tipi, cred ca tata si fiu, cu doua lansete ordinare la pluta, se tot plimbau pe firul apei si aruncau firul. prima data am zis ca oamenii sunt ticniti, dar sotia mea s-a dus si i-a luat la intrebari. baietii prindeau pastrav folosind drept momeala pestisori. au tot luat-o in sus, cand s-au intors i-am abordat si eu. mi-au aratat niste frumuseti de pastrav indigen, inutil sa va spun ca toti erau sub limita legala.
1. fiind un paraias oarecare de munte, apa mica, de o treci dintr-o saritura, daca ma intreba cineva daca e peste acolo il trimiteam la plimbare!
2. parca iti mai vine inima la loc constatand ca uneori exact unde nu te astepti este totusi peste.
3. alta dovada de braconaj... in plin vazul lumii oamenii prindeau pastrav indigen la momeala vie.
fir intins!!
-
- member
Tot la Domnesti - deja cred ca va plictisesc - vremea buna, nu am mai gasit locul pe care il vroiam liber si am stat pe capatul cu bradis si vegetatie subacvatica.Mi-a tras la o singura lanseta care o aruncam intre 2 copaci scufundati (tragea la 30 secunde dupa ce o asezam in balta )Am reusit sa prind 3 romanesti in jur de 4kg, un ciortan la 1,5 kg si vreo 2 la 1kg si de asemenea am avut 4 rateuri din cauza de buruiana (nu apucam sa-l scot dintre crengi spre larg si al doilea carlig - asa-mi trebuie daca aveam mai multe - se agata si cam asta era... schimbat montura etc.Toate trasaturile le-am avut la patratica mica de mamaliga.Partenerul cu care am fost a dat la 3 metri de mine, aceleasi momeli si nu a avut nici o trasatura.Am plecat la ora 12 de pe balta.