Stolnici
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Vlasin Florin
- maniac
- Cristi-Mosharu
- member
.
1.Nu credeam sa aud vreodata idiotenia asta cu tzarcurile
2. Ovidiu, daca zici ca-i cunosti de administratorii Lacului Stolinici, intreaba-i : pe cand un concurs la Crap?

2. Ovidiu, daca zici ca-i cunosti de administratorii Lacului Stolinici, intreaba-i : pe cand un concurs la Crap?

Eat...
Spleep...
Fuck...
Go fishing!!!
Spleep...
Fuck...

Go fishing!!!
-
- new member
Lacul Stolnici
"Se pot organiza concursuri intre abonati cu crapi mari (peste 7-8 kg) agatati de pe malul opus, din tarcuri speciale, punctandu-se durata drilului si mai ales grosimea firului"
Acest lucru nu poate fi realizat tehnic,cu atat mai mult practic. Numai in desene animate poate fi posibil asa ceva.
Se vede clar ca doar chibitzii au pus botul la o asemenea aberatie.
Pescarii profesionisti nici nu au bagat in seama acest paragraf.
Mii de scuze ca nu am intervenit mai din timp, el fiind introdus fara stiinta mea.
Regulamentul a fost schitat si nefinalizat nici la ora actuala, asteptand si alte pareri constructive din partea pescarilor sportivi
Cu stima administratorul lacului Stefan Linta.
Acest lucru nu poate fi realizat tehnic,cu atat mai mult practic. Numai in desene animate poate fi posibil asa ceva.
Se vede clar ca doar chibitzii au pus botul la o asemenea aberatie.
Pescarii profesionisti nici nu au bagat in seama acest paragraf.
Mii de scuze ca nu am intervenit mai din timp, el fiind introdus fara stiinta mea.
Regulamentul a fost schitat si nefinalizat nici la ora actuala, asteptand si alte pareri constructive din partea pescarilor sportivi

Cu stima administratorul lacului Stefan Linta.
dada
Re: .
[/quote]
Probabil, ca daca clubul se va deschide pana in vara va debuta tocmai cu un astfel de concurs...Dar intre membrii clubului.

Probabil, ca daca clubul se va deschide pana in vara va debuta tocmai cu un astfel de concurs...Dar intre membrii clubului.
Nu stiu de ce nu apare ce v-am scris dragi pescari, vreau sa va spun celor sceptici ca lacul e ceva de vis, se vede ca a pus mana la treaba un om caruia ii place natura si pescuitul.Va fi un al doilea Sarulesti cu o singura diferenta.taxa de pescuit pe o saptamana sigur nu va ajunge la 1750,00 lei
.In legatura cu concursurile vreu sa va spun ca dl.Stefan cu siguranta va organiza asa ceva dar haideti sa discutam cu el cum si cand ar fi cel mai oportun din punct de vedere al pescuitului.Parerea mea este ca undeva prin septembrie-octombrie ar fi OK.Voi ce ziceti?
Sa sa dea cu un singur carlig cu montura" fir de par" si bete de crap sau Feeder.Atata v-as ruga eu dle.Stefan sa introduceti in regulament.Eventual un concurs de 72 sau 96 de ore,dar poate fi si mai lung.Cum hotarati dvs.In rest astept cu nerabdare sa ne revedem dle.Stefan
Toate cele bune si succes in activitatea dvs.Sa auzim numai de bine.

Sa sa dea cu un singur carlig cu montura" fir de par" si bete de crap sau Feeder.Atata v-as ruga eu dle.Stefan sa introduceti in regulament.Eventual un concurs de 72 sau 96 de ore,dar poate fi si mai lung.Cum hotarati dvs.In rest astept cu nerabdare sa ne revedem dle.Stefan

- al_crapone
- junior member
.
D-le. Stefan, NUMAI membrii clubului pot pescuii pe Stolnici?
si care este taxa pe 2007 pt cei care nu sunt membrii??
si care este taxa pe 2007 pt cei care nu sunt membrii??
Century NCS & BBRLC...yammiii 

extraordinar! FELICITARI !
Extraordinar! FELICITARI !
O idee excelenta. In plus asocierea cu numele Onorabilului Domn Academician Constantin Balaceanu Stolnici, onoreaza si garanteaza in acelasi timp acest proiect.
O alta ocazie sa ma simt mandru ca m-am nascut argesean. A propos, nu cred ca va trebui sa ma mut din nou in Arges, nu?
oare e suficient ca sunt nascut acolo?
De altfel, personal nu cred in aceasta constrangere... dar mai stii?!
In privinta acelui concurs... probabil e o gluma... proasta, dar totusi gluma.
A... si mai e ceva... pestii de ce i-ati luat din Dambovita

O idee excelenta. In plus asocierea cu numele Onorabilului Domn Academician Constantin Balaceanu Stolnici, onoreaza si garanteaza in acelasi timp acest proiect.
O alta ocazie sa ma simt mandru ca m-am nascut argesean. A propos, nu cred ca va trebui sa ma mut din nou in Arges, nu?

De altfel, personal nu cred in aceasta constrangere... dar mai stii?!
In privinta acelui concurs... probabil e o gluma... proasta, dar totusi gluma.
A... si mai e ceva... pestii de ce i-ati luat din Dambovita

- al_crapone
- junior member
.
vrajeala..vrajeala..dar PANA la urma, cei care NU sunt membrii "stolnici" pot sa nu pescuii aici?
d-le. Administrator, puteti sa postati un nr de tel pt contact?
ms. anticipat
d-le. Administrator, puteti sa postati un nr de tel pt contact?
ms. anticipat
Century NCS & BBRLC...yammiii