Bala inca o data ti-ai tras-o cu raspunsul asta in ceafa ..... si de ce , tu ai spus ca nready made contine 60% faina de soia ........ aici mi-a sarit mie mustarul rau de tot .........bala scrie: acelasi lucru l-as astepta si eu din partea ta...si mai mult chiar, m-as astepta ,asta in caz ca vrei sa mai dialogam,sa renunti la a ma categorisiri gen: aberant,"pui de zmeu" ,etc...
tu pe ce documentatie sau/si argumente te bazezi cand afirmi:
..."dar am boilis ready made la 35 ron de la firme consacrate care nu se joca cu un mix bazat pe faina de soia ....... asa ca termina cu aberatiile , documenteaza-te si apoi vorbeste "....????????????
chiar daca nu stii cu exactitate ce contine un mix,cel putin pe ce baza este..poti banui.
de exemplu:ca tot ai pomenit de red hering de la solar,fiind un fishmeal este clar ,sau ma rog, POTI BANUI ca e pe baza de faina de peste...
dar in cazul S&O de la solar,poti banui pe ce baza este?????
dar un birdfood de la o firma consacrata cam ce crezi ca are la baza????
in nici un caz praf de aur,mai degraba fina de soia...
![]()
parerea mea![]()
![]()
Si inca ceva , esti pescar , dar clar ca nu te ai cu bilele din moment ce tu nu stii ca S&O de la SOLAR este pe baza de bird food ......... daca mai ai nelamuriri intraba si dupa aceea lanseaza bombe cu 60% soia