Pescuit - 24 ore
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- member
LAC BRATENI
Adrian LACUL ESTE LA 30KM DE BISTRITA LANGA LECHINTA DRUMUL ESTE BUN SANT DOAR 3KM DE DRUM DE PIATRA .LACUL ESTE DOTAT CU RESTAURANT CASUTE VECEU ECOLOGIC PE MAL PAZNICII SANT EXTRAORDINAR DE CIVILIZATI TE SERVESC CU ORCE DE LA RESTAURANT LA ORCE ORA ZI NOAPTE PESTE ESTE MULT SI CU MOMITUL ESTE VOE SA INTRI AN APA LA ORELE 7 DIMINEATA SI 7 SEARA DAR NU CU BARCA CU NEOPREN DESBRACAT SAU CU BARCUTA ASTA SA PREVINA BRACONAJUL DECI SE MOMESTE DAR NUMAI LA ACESTE ORE UN LUCRU PE CARE EU AL APRECIEZ MAI MULTE INFORMATII ATI DAU DAR NU STIU DIN CE DIRECTIE VII SPRE LAC
-
- member
LAC BRATENI
DA ADRIAN SE POATE MONTA CORTU SI AI ACCES LA FRIGIDER SA TI MANCARE DACA VREI BINENTELES CONTRA UNEI TAXE ANUL TRECUT ERA 3RON PE ZI DAR CU MANCAREA NU TE AVANTA SE MANANCA BINE LA PRETURI MINIME ATI RECOMAND CIORBA DE FASOLE CU AFUMATURA AI ACCES LA DUS GRATUIT SI LA GRATAR CONTRA COST TOT 3RON
- apetrea adrian
- senior member
- apetrea adrian
- senior member
-
- member
lacul brateni
adrian lacul nu este foarte mare 3kmL 500m l pe la reghin este bun drumul anainte de bistita cu 20km faci stanga spre lechinta la o intersectie mare ai indicatorsi ti anainte pana la indicatorul cu lacul brateni poze am foarte multe dar sant normale si nu pot sa le descarc pe calc daca vrei ati las un nr de tel si cand vii prin mures ne antalnim si ati mai dau informatii si ati arat pozele dar orcum administratorul a zis ca capturile cele mai mari a mele prinse acolo o sa le afiseze an restaurant.APA cea mai adanca este de 2m an rest cam 1,70
grija mare este f f f multa trestie pe funddar despre astea o sa mai vorbim
grija mare este f f f multa trestie pe funddar despre astea o sa mai vorbim
INTRADEVAR a inceput sa manince deocamdata la coada lacului am fost 2 zile si am luat 1 cteno 7 kile, 2 romansti la 5 si 6 kile si 2 crapceni la 1 respectiv 2 kg si asta in 30 de ore de pescuit. Taxa cum sa mai spus 30 ron\zi 30 roni|noapte , 4 bete si pestele mai mare de 5 kg tzi se plateste cu bonuri de pescuit cam la 10 kilogramul cea ce eu zic ca este destul de bine si apoi se elibereaza.atentzie la agatzaturi in zona aceea este dezastru. F I R I N T I N S
TRAIAN RACEAN
0744293016
T.C.E.:Arta incepe acolo unde se termina tehnica
0744293016
T.C.E.:Arta incepe acolo unde se termina tehnica