lacul brateni
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- member
lacul brateni
este unul dintre cele mai frumoase lacuri din tara si ca peisaj si ca loc de pescuit .Am avut cele mai frumoase partide de pescuit si capturi foarte mari pe acest lac.
-
- member
-
- member
lac brateni
ba da acela e din bistrita si intradevar sant multe acataturi din cauza vegetatiei traseul este tg mures regin lechinta brateni
-
- member
LAC BRATENI
de la tg mures sant 90 km
Da,cred ca stiu, se merge prin Apahida,catre Geaca dar nu fac stanga spre Geaca ci merg spre Reghinvoicua scrie:Raducule,esti clujean,nu ai ce cauta prin Tg.Mures,o iei spre Zau ,ruta Moci.La intersectia de la sos.nationala, nu se face dreapta spre Zau, faci stanga spre Bistrita inca vreo 30 km.Sunt indicatoare.raducu scrie:Da.....si din Tg M prin ce directie se ajunge,cati km de Tg ?

PESCUITUL INSEAMNA ARTA
Exact.Total km.aprox.105.raducu scrie:Da,cred ca stiu, se merge prin Apahida,catre Geaca dar nu fac stanga spre Geaca ci merg spre Reghinvoicua scrie:Raducule,esti clujean,nu ai ce cauta prin Tg.Mures,o iei spre Zau ,ruta Moci.La intersectia de la sos.nationala, nu se face dreapta spre Zau, faci stanga spre Bistrita inca vreo 30 km.Sunt indicatoare.raducu scrie:Da.....si din Tg M prin ce directie se ajunge,cati km de Tg ?

-
- junior member