lacul brateni
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- junior member
-
- member
lac brateni
da cosmin am fost dar nu am prins numai 2 ciortani la 1kg si carasei apa e rece
Suatu este un lac cu peste. Am prins in special amur (dar acesta nu trage pe intreaga suprafata a lacului,ci mai inspre coada). Asta nu inseamna ca nu are si resul familiei de crap,exemplare mari,frumoase pentru ca datorita conformatie lacului este imposibil sa fie recoltat sau mai bine zis strecurat in intregime. Acum 2 ani lacul era super plin si cu caras iar pe timpul verii a fost o perioada secetoasa si datorita populatiei dense au inceput sa moara pesti. Din cate am observat atunci au murit mai mult fitofagi. Acum un an ,adica anul trecut, cred ca pentru reducerea carasimii a recoltat lacul de mai sus (Rosieniul ) si a introdus in lacul mare aproximativ 30 de exemplare frumoase de stiuca. Lacul este bine pazit de angajatii domnului Pitigoi (asa-l cheama pe cel care are lacurile in administrare) domn care este de-a dreptul paranoic si pe bun motiv sa nu fie braconat. Multa vreme pestii au fost hraniti cu borhot.
Succes.
Succes.

PESCUITUL INSEAMNA ARTA
Atentie cu Suatu.Anul acesta se pare ca d-nul Pitigoi pierde dreptul de prelungire a contractului de concesionare a lacurilor si am impresia ca s-a recoltat din greu in toamna anului trecut(decembrie).
Ultima oară modificat 08 Mai 2013 18:32 de către voicua, modificat de 2 ori în total.
O fi avand Radule dar s-a cam terminat.Dupa cate am inteles cineva din PNL ar dori sa se bage(banuiesc cine).raducu scrie:voicua scrie:Atentie cu Suatu.Anul acesta se pare ca d-nul Pitigoi pierde dreptul de prelungire a contractului de concesionare a lacurilor si am vaga impresie ca s-a recoltat din greu in toamna anului trecut(decembrie).Pai avea contractul pe 10 ani.
-
- junior member
-
- junior member
Sa stii ca pe parcurs au mai fost si altii care au vrut sa se bage si pana acum nu au reusit,omul are acte . Acum m-ai facut curios.voicua scrie:O fi avand Radule dar s-a cam terminat.Dupa cate am inteles cineva din PNL ar dori sa se bage(banuiesc cine).raducu scrie:voicua scrie:Atentie cu Suatu.Anul acesta se pare ca d-nul Pitigoi pierde dreptul de prelungire a contractului de concesionare a lacurilor si am vaga impresie ca s-a recoltat din greu in toamna anului trecut(decembrie).Pai avea contractul pe 10 ani.
PESCUITUL INSEAMNA ARTA