lacul brateni
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- member
nu este vorba raducu de profit nu pentru asta mergem la pescuit si orcum cu toate capturile mele acolo nu am avut profit deoarece banii care trebuia sa ai dau pe taxa i-am lasat la restaurant dar mi-a povestit cat de greu s-a adus pestele pt populare an toamna si vechiul administrator a fost dupa el si acum asa usor se renunta la peste
este interesant probabil numai noi si putini altii am vrut sa facem acest gest si vad ca santem condamnati dar pe lac an 10 zile cat am fost am vazut zeci de pescari care la sfarsitul zilei asi bagau cosurile cu pesti an masina si poate aveau mai multi ca noi si nimeni nu le zice nimic si noi am gresit ca am cerut 4bonuri pe qacea cantitate de peste lucru care anul trcut se antampla fara discutii la asa suma pt ca el stia ca banii tot la ei ajung si raman cu pestele an lac
VOICUA am eliberat si eu foarte mult peste an lac si ati garantez ca si datorita noua si anca catva pescari de acolo ai avut acele capturi si cu siguranta vei mai avea dar nu numai noi pescarii trebue sa facem totul sa nu dispara pestele din lacuri asta e parerea mea
Si PT CA AM ANCEPUT DESPRE PROFIT LA PESCUIT NU CRED CA SE POATE DISCUTA DESPRE ASA CEVA CAND STIM CU TOTII preturile ,taxele, distantele si sacrificiile pe care le practicam si le facem pt a avea acele capturi despre care tot vorbim
este interesant probabil numai noi si putini altii am vrut sa facem acest gest si vad ca santem condamnati dar pe lac an 10 zile cat am fost am vazut zeci de pescari care la sfarsitul zilei asi bagau cosurile cu pesti an masina si poate aveau mai multi ca noi si nimeni nu le zice nimic si noi am gresit ca am cerut 4bonuri pe qacea cantitate de peste lucru care anul trcut se antampla fara discutii la asa suma pt ca el stia ca banii tot la ei ajung si raman cu pestele an lac
VOICUA am eliberat si eu foarte mult peste an lac si ati garantez ca si datorita noua si anca catva pescari de acolo ai avut acele capturi si cu siguranta vei mai avea dar nu numai noi pescarii trebue sa facem totul sa nu dispara pestele din lacuri asta e parerea mea
Si PT CA AM ANCEPUT DESPRE PROFIT LA PESCUIT NU CRED CA SE POATE DISCUTA DESPRE ASA CEVA CAND STIM CU TOTII preturile ,taxele, distantele si sacrificiile pe care le practicam si le facem pt a avea acele capturi despre care tot vorbim
Perfect Cosmine,ti-ai luat masuri de precautie pentru a avea cu ce plati lacul data viitoare.Daca nu au vrut sa ti-i primeasca?Poate si eu faceam la fel,sa nu-i mai aud gura nevestemii cu banii cheltuiti in deplasare.Tot in buzunarul lor intra,stai linistit.Nivelul scazut de trai,salarile de kk-o si in fine pasiunea aceasta fara leac sunt principalii vinovati.Si sa tinem cont si de faptul ca pestele nu mananca totdeauna.Anul trecut am avut 2 iesiri pe acest lac,la una din ele nu am vazut coada de peste;si culmea,eram cu sotia;sa vezi cat a dat din gura pana acasa,de mi-a facut capul calendar.cosmin tg mures scrie:nu este vorba raducu de profit nu pentru asta mergem la pescuit si orcum cu toate capturile mele acolo nu am avut profit deoarece banii care trebuia sa ai dau pe taxa i-am lasat la restaurant dar mi-a povestit cat de greu s-a adus pestele pt populare an toamna si vechiul administrator a fost dupa el si acum asa usor se renunta la peste

-
- member
DA VOICUA ATI DAU UN EXEMPLU ANUL TRECUT AM STAT 2PERSOANE 8 ZILE PE LAC AM PLATIT TAXA 8MIL CHELTUELI PREGATIRI 3MIL ,NADE MOMELI ACCESORII 4MIL ACOLO 4MIL SI AM PRINS AN ULTIMA ZI UN CRAP DE 7KG PE CARE L-A SCOS UN VECIN PT CA NOI NU ERAM ACOLO SI I L-AM DAT LUI
CREZI CA MAI POT IESI AN PROFIT CU PESCUITUL ?
DAR LA 2 SAPTAMANI AM PLECAT DIN NOU 8 ZILE
CREZI CA MAI POT IESI AN PROFIT CU PESCUITUL ?
DAR LA 2 SAPTAMANI AM PLECAT DIN NOU 8 ZILE
Lajos,daca ai fi citit tot ce s-a scris pana acum ai fi vazut ca acolo pe acel lac exista un conflict de interese intre doua grupuri. Fostul si actualul administrator.......si patronul e departe. Fostul administrator a introdus un sistem de bonusare cu bonuri contra pesti,iar actualul administrator vrea sa faca taman pe dos. Eu cred ca Cosmin a procedat corect, administratorul a fost chemat si s-a dovedit nepasator fata de pesti ,mai mult nu a mai vrut sa aplice o regula impamantenita pe acel lac. Ai dat exemplu Darvari dar eu nu cred ca dl Oana daca face o regula azi , maine nu o mai respecta asa cum s-a intamplat pe Brateni. Eu spun ca aici este vina noului administrator care nu este consecvent cu politica aplicata pe acel lac pana acum. Daca vrea sa faca noi reguli,acestea trebuiesc comunicate,afisate,facute publice si trebuiesc sa fie valabile pentru toata lumea nu dupa bunul lui plac. In concluzie nu-l mai jigni pe dl. Oana comparandu-l cu diversi mascarici. Darvari e cu totul altceva si aici devine valabila vorba aceea veche "omul sfinteste locul".peterfi lajos scrie:cosmin tg mures scrie:am sosit minunat 36kg 2 persoane ciortani antre 1,5-3kg2crapi 5,5 si 5 si faza zilei a fost chemat administratoru sa eliberam cei 36kg pe 4 bonuri=120ron si nu a vrut a zis ca numai cei peste 5 kg si sau vandut an 40minutecu 360 ron
> literele C&R va spun ceva????![]()
![]()
![]()
Bine! 2-3 buc.pentru o corba dar restul?
Nu stiu cit de mare este balta dar daca continuati asa peste un an nu o sa mai fie crap cu care sa te mindresti.![]()
![]()
![]()
Pentru fapta ta, la Dirvari primesti o bataie ca lumea si nu-ti mai pui picoarele pe malul lacului nicodata.![]()
PESCUITUL INSEAMNA ARTA
-
- member
AI DREPTATE RADUCU DAR CU SIGURANTA CEVA SE VA ANTAMPLA si brateniul va deveni an curand acelasi lac de anul trcut unde putea sa mearga si saracul si bogatul sa pescuiasca deoarece asa era gandit sa poti ajunge de mai multe acolo daca aveai putin noroc si putina stiinta
dealtfel eu nu am nimic cu nimeni de acolo pe amandoi administratori ai cunosc si sant oameni de treaba cu tot personalul de acolo dar nu stiu de ce s-a schimbat noul administrator acum deoarece anul trecut a fost acolo si a fost de acord cu toate legile puse de vechiul
dealtfel eu nu am nimic cu nimeni de acolo pe amandoi administratori ai cunosc si sant oameni de treaba cu tot personalul de acolo dar nu stiu de ce s-a schimbat noul administrator acum deoarece anul trecut a fost acolo si a fost de acord cu toate legile puse de vechiul
Nu s-a intamplat nimic , asa e el. Acuma o dau in vorbe de duh dar se spune ca daca vrei sa vezi cu adevarat caracterul unui om , da-i putere.......si o sa vezi ce poate.cosmin tg mures scrie:AI DREPTATE RADUCU DAR CU SIGURANTA CEVA SE VA ANTAMPLA si brateniul va deveni an curand acelasi lac de anul trcut unde putea sa mearga si saracul si bogatul sa pescuiasca deoarece asa era gandit sa poti ajunge de mai multe acolo daca aveai putin noroc si putina stiinta
PESCUITUL INSEAMNA ARTA
Da Cosmin,nu te mai framanta fara rost.Pregateste terenul pentru miercuri,voi veni cu Raducu in zona la un peste.Sunt tare nerabdator.cosmin tg mures scrie:AI DREPTATE RADUCU DAR CU SIGURANTA CEVA SE VA ANTAMPLA si brateniul va deveni an curand acelasi lac de anul trcut unde putea sa mearga si saracul si bogatul sa pescuiasca deoarece asa era gandit sa poti ajunge de mai multe acolo daca aveai putin noroc si putina stiinta

-
- member