Evorba despre lacul Iernut.voicua scrie:Eu v-am spus ca lacul e plin de caras mic.Acolo daca nu plantezi nu faci mare lucru.Cunosc situatia de anii trecuti.cosmin baras scrie:lume multa pe brateni?
lacul brateni
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- member
Buna Cosmin, lacul e ok,vremea a fost buna,vantul putin cam "aspru".Eu nu ma laud cu nimic pentru ca am facut niste greseli,in schimb Voicu are cu ce.cosmin tg mures scrie:raducu, voicua, cu ce va laudati?
raducu ati place lacu?eu am luat teapa cu iernutul nu mai merg an conditiile astea niciodata jur v
voi cum v-ati simtit?

PESCUITUL INSEAMNA ARTA
-
- member
Raducule,a fost frumos,nu regreta nici o clipa iesirea.Se intampla si pe la case mari sa se greseasca,dar asta nu este un capat de lume.Ai vazut ca nu s-a prins peste tot.In fond si la urma urmei ai avut cu ce te lauda acasa,nu?Pentru perioada asta eu cred ca este bine,avand in vedere ca, iti spun sincer,nu am mai prins niciodata crap in martie. Cat despre libelule,ce sa-ti spun:mi-e mila sa le intep ;sunt mici si nevinovateraducu scrie:Buna Cosmin, lacul e ok,vremea a fost buna,vantul putin cam "aspru".Eu nu ma laud cu nimic pentru ca am facut niste greseli,in schimb Voicu are cu ce.cosmin tg mures scrie:raducu, voicua, cu ce va laudati?
raducu ati place lacu?eu am luat teapa cu iernutul nu mai merg an conditiile astea niciodata jur v
voi cum v-ati simtit?

Este un lac frumos,paznicii sunt respectuosi nu pot sa le reprosez nimic. Inafara de faptul ca m-am laudat acasa cu peste prins de Voicucosmin tg mures scrie:BUNA Raducu ami pare rau ca tu nu ai prins dar poate data viitoare ce parere ai de lac de paznici si de regulament si zimi te rog daca ati avut ceva probleme?

PESCUITUL INSEAMNA ARTA
Nu regret iesirea frate Voicu , a fost frumos si am avut companie placutavoicua scrie:Raducule,a fost frumos,nu regreta nici o clipa iesirea.Se intampla si pe la case mari sa se greseasca,dar asta nu este un capat de lume.Ai vazut ca nu s-a prins peste tot.In fond si la urma urmei ai avut cu ce te lauda acasa,nu?Pentru perioada asta eu cred ca este bine,avand in vedere ca, iti spun sincer,nu am mai prins niciodata crap in martie. Cat despre libelule,ce sa-ti spun:mi-e mila sa le intep ;sunt mici si nevinovateraducu scrie:Buna Cosmin, lacul e ok,vremea a fost buna,vantul putin cam "aspru".Eu nu ma laud cu nimic pentru ca am facut niste greseli,in schimb Voicu are cu ce.cosmin tg mures scrie:raducu, voicua, cu ce va laudati?
voi cum v-ati simtit?![]()
![]()
![]()

PESCUITUL INSEAMNA ARTA
Oricum a fost o zi proasta pentru peste(a se vedea solunarul).Pestii au fost prinsi de tine,Raducule, nu de mine,ce m-as fi facut fara ajutorul tau.Petrica,finul, ai vazut ca n-a pescuit niciodata la crap.Ne prindeam urechile in tau de nu erai cu noi.raducu scrie:Este un lac frumos,paznicii sunt respectuosi nu pot sa le reprosez nimic. Inafara de faptul ca m-am laudat acasa cu peste prins de Voicucosmin tg mures scrie:BUNA Raducu ami pare rau ca tu nu ai prins dar poate data viitoare ce parere ai de lac de paznici si de regulament si zimi te rog daca ati avut ceva probleme?totul a fost foarte bine.