lacul brateni
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- member
o
raducu sper ca nu reteta mea de momeala a fost greseala pe care consideri ca ai facut-o?
voicua scrie:Oricum a fost o zi proasta pentru peste(a se vedea solunarul).Pestii au fost prinsi de tine,Raducule, nu de mine,ce m-as fi facut fara ajutorul tau.Petrica,finul, ai vazut ca n-a pescuit niciodata la crap.Ne prindeam urechile in tau de nu erai cu noi.raducu scrie:Este un lac frumos,paznicii sunt respectuosi nu pot sa le reprosez nimic. Inafara de faptul ca m-am laudat acasa cu peste prins de Voicucosmin tg mures scrie:BUNA Raducu ami pare rau ca tu nu ai prins dar poate data viitoare ce parere ai de lac de paznici si de regulament si zimi te rog daca ati avut ceva probleme?totul a fost foarte bine.

PESCUITUL INSEAMNA ARTA
Re: o
Nu reteta ta,ca eu nu am ascultat nici de tine nici de Voicu. Reteta si monturile mele au fost de vina.cosmin tg mures scrie:raducu sper ca nu reteta mea de momeala a fost greseala pe care consideri ca ai facut-o?

PESCUITUL INSEAMNA ARTA
Re: o
A fost prima iesire pe acest lac Radule,a doua te vei razbuna cruntraducu scrie:Nu reteta ta,ca eu nu am ascultat nici de tine nici de Voicu. Reteta si monturile mele au fost de vina.cosmin tg mures scrie:raducu sper ca nu reteta mea de momeala a fost greseala pe care consideri ca ai facut-o?![]()

P.S. Ai vazut daca Petrica a ascultat de mine?

-
- member
OOOOOO
CINE NU ARE UN BATRAN LA CASA SA -L CUMPERE

Re: OOOOOO
cosmin tg mures scrie:CINE NU ARE UN BATRAN LA CASA SA -L CUMPERE![]()
![]()
![]()

PESCUITUL INSEAMNA ARTA
-
- member
OOO
EU ASA M-AM GANDIT TU CE SREZI??