Mersi Misule,PASTE FERICIT doresc tuturor prietenilor de pe acest site.misucluj scrie:fir intins
sarbatori fericite![]()
lacul brateni
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Aoleu , am uitat de Paste iarasi cumparaturi..........sarbatori fericite tuturor. In rest Voicu , daca ai hotarat sa iesi ma kk pe Banaxurile alea ale tale.voicua scrie:Saptamana viitoare Raducule,vom face alta iesire.Dar pana atunci eu voi testa lacul JOI.Sper sa nu ninga,in rest cu Dumnezeu inainte.Deja am inceput pregatirile in ciuda protestelor sotiei.raducu scrie:Joi la Bistrita cer partial noros,maxima zilei de 13 grade (voicua scrie: Dar la Bistrita cum e Raducule,in zona Brateni?13 e cu ghinion) si minima 0 grade. Brrr Voicule e frig si sunt acri strugurii. Las-o pe saptamana viitoare ca poate atunci pot veni si eu.
![]()
![]()
![]()

PESCUITUL INSEAMNA ARTA
-
- member
lacul brateni
IMI PARE RAU CA nu am putut merge cu voi miercuri la brateni dar sper dupa Paste sa pot merge
VA DORESC UN PASTE FERICIT MULTE BUCURII ,MULT TIMP PT PESCUIT SI FIRE ANTINSE
RADUCU AM VAZUT UN IEPURAS CU 3 BANAXURI AN SPATE PE FELEAC OARE LA TINE MERGEA???

RADUCU AM VAZUT UN IEPURAS CU 3 BANAXURI AN SPATE PE FELEAC OARE LA TINE MERGEA???

Re: lacul brateni
Cu ce era IEPURASUL,cu Mercedes?cosmin tg mures scrie:IMI PARE RAU CA nu am putut merge cu voi miercuri la brateni dar sper dupa Paste sa pot merge
RADUCU AM VAZUT UN IEPURAS CU 3 BANAXURI AN SPATE PE FELEAC OARE LA TINE MERGEA???![]()
![]()

-
- member
VINE IEPURASUL
CU O BARCUTA TELEGHIDATA SA NU SE TERMINE BATERIILE CUMVA
-
- member
1lbs=o,453 deci 3lbs=1,300kg.Ma mira faptul ca nu m-ati corectat niciunul.Ce ti-e si cu bautura astavoicua scrie:11lbs=0,453kg.Deci 3 lbss aprox120gr.Dar fi atent,nu confunda actiunea lansetei cu greutatea cu care poti lansa.cosmin baras scrie:am o intrebare. un bat de 3 libre ce actiune are? am luat un energoteam din 2 bucati si scrie 3 libre. cei de la magazin nu au stiut sa spuna. multumesc