lacul brateni

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
raducu
senior member

Mesaj de raducu » 03 Apr 2007 20:32

voicua scrie:
voicua scrie:
cosmin baras scrie:am o intrebare. un bat de 3 libre ce actiune are? am luat un energoteam din 2 bucati si scrie 3 libre. cei de la magazin nu au stiut sa spuna. multumesc
11lbs=0,453kg.Deci 3 lbss aprox120gr.Dar fi atent,nu confunda actiunea lansetei cu greutatea cu care poti lansa.
1lbs=o,453 deci 3lbs=1,300kg.Ma mira faptul ca nu m-ati corectat niciunul.Ce ti-e si cu bautura asta :mrgreen: :D
Da cine s-a mai uitat ce ai scris,nu sunt sigur nici acuma ca e bine,dar.... :-?
PESCUITUL INSEAMNA ARTA

voicua
veteran

Mesaj de voicua » 04 Apr 2007 10:52

raducu scrie:
cosmin tg mures scrie:daca vrei 3 sticle banax cu sfoara cu tot fac eu cinste :mrgreen: :mrgreen:
Nu,ca este prea intens drilul si eu sufar cu pitpalacul. 8)
Te vad eu cum stai cu pitpalacul dimineata spre Brateni :mrgreen: !!!Raducu,vom proceda exact ca si tura trecuta.La 3,30 sunt la tine. :lol: :lol: :lol:

raducu
senior member

Mesaj de raducu » 04 Apr 2007 12:38

voicua scrie:
raducu scrie:
cosmin tg mures scrie:daca vrei 3 sticle banax cu sfoara cu tot fac eu cinste :mrgreen: :mrgreen:
Nu,ca este prea intens drilul si eu sufar cu pitpalacul. 8)
Te vad eu cum stai cu pitpalacul dimineata spre Brateni :mrgreen: !!!Raducu,vom proceda exact ca si tura trecuta.La 3,30 sunt la tine. :lol: :lol: :lol:
Te astept. zzz
PESCUITUL INSEAMNA ARTA

cosmin tg mures
member

Mesaj de cosmin tg mures » 04 Apr 2007 17:57

vin si eu ajung poate numai pe la amiaza da vin si stau pana vineri

cosmin tg mures
member

Mesaj de cosmin tg mures » 04 Apr 2007 19:01

raducule nu te-ai rabdat mergi si tu????

traian
junior member

Mesaj de traian » 04 Apr 2007 20:26

sal dragii mei va-m urmarit discutzile voastre despre lacul brateni ,care mi-a oferit si mie clipe de neuitat de vreo 3 ani incoace.in sperantza ca o sa ne tzinem reciproc la curent cu situatzia de pe lac (si terasa :bere: )va urez PASTE FERICIT si fir intins :-) eu am sa ma duc luni pt o zi sa vedem ce mai e nou.
TRAIAN RACEAN
0744293016
T.C.E.:Arta incepe acolo unde se termina tehnica

raducu
senior member

Mesaj de raducu » 04 Apr 2007 22:03

cosmin tg mures scrie:raducule nu te-ai rabdat mergi si tu????
Ma duc si eu sa dau la sticla. Nu am putut sa-l las pe fratele Voicu singur la suferinta. Te uiti dupa cineva imbracat in tinuta verde, de camuflaj langa un Matiz galben (rucsacul lui Voicu) si vei vedea distinsa mea persoana. :D :D
PESCUITUL INSEAMNA ARTA

raducu
senior member

Mesaj de raducu » 04 Apr 2007 22:04

traian scrie:sal dragii mei va-m urmarit discutzile voastre despre lacul brateni ,care mi-a oferit si mie clipe de neuitat de vreo 3 ani incoace.in sperantza ca o sa ne tzinem reciproc la curent cu situatzia de pe lac (si terasa :bere: )va urez PASTE FERICIT si fir intins :-) eu am sa ma duc luni pt o zi sa vedem ce mai e nou.
Paste fericit Traian.
PESCUITUL INSEAMNA ARTA

voicua
veteran

Mesaj de voicua » 06 Apr 2007 06:32

Am sosit de pe lac.Frumos,foarte frumos .Avand in vedere ca vremea a fost cum a fost(dimineata am crezut ca ne sufla vijelia)in cursul zilei am facut plaja;doar plaja,deoarece pestele s-a lasat asteptat.Capturi retinute:cate un crapcean de aprox.doua kg fiecare(eu cu Raducu),in rest crapceni sub kg. si carasei care au fost eliberati pe loc.Nu au vrut sa pape.Iau dat peste cap temperatura din cursul noptii si probabil popularea(aviz amatorilor de stationar)cu o zi inainte cu 3 tone de caras .
PS.Cosmin tg.mures a ramas peste noapte pe lac.Sunt curios ce a facut.Pe aceasta cale ii multumesc de bere si ii promit ca ma voi revansa.PASTE FERICIT tuturor.

raducu
senior member

Mesaj de raducu » 06 Apr 2007 14:07

voicua scrie:Am sosit de pe lac.Frumos,foarte frumos .Avand in vedere ca vremea a fost cum a fost(dimineata am crezut ca ne sufla vijelia)in cursul zilei am facut plaja;doar plaja,deoarece pestele s-a lasat asteptat.Capturi retinute:cate un crapcean de aprox.doua kg fiecare(eu cu Raducu),in rest crapceni sub kg. si carasei care au fost eliberati pe loc.Nu au vrut sa pape.Iau dat peste cap temperatura din cursul noptii si probabil popularea(aviz amatorilor de stationar)cu o zi inainte cu 3 tone de caras .
PS.Cosmin tg.mures a ramas peste noapte pe lac.Sunt curios ce a facut.Pe aceasta cale ii multumesc de bere si ii promit ca ma voi revansa.PASTE FERICIT tuturor.
Voicu nu fi egoist,multumim pt bere si ne revansam. Poate facem una impreuna in stilul lui.....dar fara sa intram in apa pe vremea asta :D :D :D
PESCUITUL INSEAMNA ARTA

Scrie răspuns