Peris 2007
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Valentin B.
- junior member
Peris 2007
Va salut pe toti!
Tocmai m-am intors de la Peris,dupa o partida de 22 de ore,o partida foarte reusita,in care s-au prins 18 crapi intre 5,5 si 12,8 kg + 8 rateuri !!!
Total capturi = 104,5 kg
In total am avut 26 prezentari,iar rateurile au fost legate de marimea cirligelor si vegetatia de pe fundul lacului...
O scurta prezentare a partidei:
-echipa xxx-Tirgoviste: Vali Bonto si Catalin Fitcal.
-nada folosita: solubile de 20 mm CC Moore-Meteor si combo Solar + Nutrabaits cu squid&octopus (tot solubile),SBS squid&octopus,Solar pop-ups.
-fir forfac : Merlin de 15 lb si Mantis Gold de 15 lb.
-cirlige (aici ne-am intepat!!)-...... nr.6,dupa care am trecut pe SSC Fox nr.4 si Wide gape nr. 4 .
-nadire moderata,bazata pe pelete si pastura Nitro de la SBS,bile solubile si cu ou.
Pentru mine marea surpriza (placuta) au fost bilele Meteor pe care le gasesc excelente si pe care s-au prins jumatate din pesti !!!
Captura partidei ,de 12,8 kg,prinsa de Catalin ,a fost la un snow-man de 16 mm SBS Squid&octopus+Pineaple cu N-butiric de la Solar de 14 mm.
Multumiri d-lui Albastroiu,ca de obicei,o gazda excelenta.
Tocmai m-am intors de la Peris,dupa o partida de 22 de ore,o partida foarte reusita,in care s-au prins 18 crapi intre 5,5 si 12,8 kg + 8 rateuri !!!
Total capturi = 104,5 kg
In total am avut 26 prezentari,iar rateurile au fost legate de marimea cirligelor si vegetatia de pe fundul lacului...
O scurta prezentare a partidei:
-echipa xxx-Tirgoviste: Vali Bonto si Catalin Fitcal.
-nada folosita: solubile de 20 mm CC Moore-Meteor si combo Solar + Nutrabaits cu squid&octopus (tot solubile),SBS squid&octopus,Solar pop-ups.
-fir forfac : Merlin de 15 lb si Mantis Gold de 15 lb.
-cirlige (aici ne-am intepat!!)-...... nr.6,dupa care am trecut pe SSC Fox nr.4 si Wide gape nr. 4 .
-nadire moderata,bazata pe pelete si pastura Nitro de la SBS,bile solubile si cu ou.
Pentru mine marea surpriza (placuta) au fost bilele Meteor pe care le gasesc excelente si pe care s-au prins jumatate din pesti !!!
Captura partidei ,de 12,8 kg,prinsa de Catalin ,a fost la un snow-man de 16 mm SBS Squid&octopus+Pineaple cu N-butiric de la Solar de 14 mm.
Multumiri d-lui Albastroiu,ca de obicei,o gazda excelenta.
Felicitari frumos rezultat dar cam multe rateuri.Sunt curios ce carlige ai folosit daca esti convins ca acestea au fost cauza ratarilor.Eu zic ca rateurile se pot datora si perioadei de inceput de sezon,crapul fiind mai ''timid''.Daca gresesc cu afirmatia sau crezi altceva n-o lua in considerare.Daca ai placerea spune te rog si cand pierdeai pestele la intepare,in dril,la mal...Si alta curiozitate care o am e lansetele,innaintasul,firul mono si nu in ultimul rand montura.Mersi
Vreau sa gandesc in locul tau cum as fi procedat.Sunt la inceputul celui de al 2-lea sezon de pescuit la crap si orice dezbatere de genul asta e o provocare pt mine ca incepator.
Vreau sa gandesc in locul tau cum as fi procedat.Sunt la inceputul celui de al 2-lea sezon de pescuit la crap si orice dezbatere de genul asta e o provocare pt mine ca incepator.
Sa nu-ti fie frica de perfectiune, niciodata nu o sa o atingi
- gone.fishing
- new member
- Valentin B.
- junior member
@adi oprea
Lansete Nash Pursuit 3,60 m / 4 lb,inaintas textil de 25 lb Prologic sinking,fir principal Shimano Technium Tribal de 0,30 mm.Monturi inline,cu feeder de la Carp System si Korda.Incarcate cu pastura si boilies erau undeva pe la 150-160 gr.Rateurile au fost numai de la cirlige,cum am trecut pe cirlige un nr. mai mare am rezolvat problema...
@gone.fishing
Balta este Podisor 2,aceea mai mica.Taxa este 100 ron/24 h,sau 750 ron/10 partide(abonament pt 10 partide).
Acum o sa incerc sa pun citeva poze de la partida....
Lansete Nash Pursuit 3,60 m / 4 lb,inaintas textil de 25 lb Prologic sinking,fir principal Shimano Technium Tribal de 0,30 mm.Monturi inline,cu feeder de la Carp System si Korda.Incarcate cu pastura si boilies erau undeva pe la 150-160 gr.Rateurile au fost numai de la cirlige,cum am trecut pe cirlige un nr. mai mare am rezolvat problema...
@gone.fishing
Balta este Podisor 2,aceea mai mica.Taxa este 100 ron/24 h,sau 750 ron/10 partide(abonament pt 10 partide).
Acum o sa incerc sa pun citeva poze de la partida....
- gone.fishing
- new member
Mersi si eu de raspund dar insist sa stiu marca si marimea carligelor (care bune-care rele) si cam la ce greutate apreciezi pestii ratati?Se incadrau in aceazi categorie de greutate sau ai ratat si de 2kg si de 7,8,10...Spune te rog si unde-i pierdeai la intepat,dril sau mal?Mersi inca o data.
- Valentin B.
- junior member
@adi oprea
Cred ca nu ai citit mai atent la prezentarea partidei.Am scris acolo cirligele si marimea cu care am pescuit.Pestii scapau la intepare,n-am scapat nimic la mal.Cit despre greutatea pestilor pe care-i scapi,aici intervin numai chestii subiective,nu cred ca este cineva care sa spuna exact greutatea acestora....Oricum nu erau pesti mici..
Cred ca nu ai citit mai atent la prezentarea partidei.Am scris acolo cirligele si marimea cu care am pescuit.Pestii scapau la intepare,n-am scapat nimic la mal.Cit despre greutatea pestilor pe care-i scapi,aici intervin numai chestii subiective,nu cred ca este cineva care sa spuna exact greutatea acestora....Oricum nu erau pesti mici..
Scuze am vazut acum dupa ce m-ai facut atent.Eu folosesc in mare parte Korda nr 2 si foarte rar 4 (deci prefer carlice mari).M-am invatat minte la o intrecere facuta cu 2 prieteni (pescuit la vaga de 8m)pe care noi am numito ''caras viteza'',totul era bine dar ratam in prostie cam 50% din incercari(asta pana am schimbat carligele).
- Valentin B.
- junior member