lotul de crap

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
patabum
senior member

Mesaj de patabum » 01 Iun 2004 15:17

Avand in vedere ca mai avem un pic si incepe prima etapa de calificare pentru Portugalia, am si eu o intrebare pentru participantii care sunt inscrisi pe acest forum:

Aveti idee de configuratia baltilor de la Hobaia? (Lungimea malului, adancimea medie a apei, latime, etc.)

Radu Sima
member

Mesaj de Radu Sima » 01 Iun 2004 15:59

La Hobaia sint doua balti.Concursul se va desfasura pe balta mare care are perimetrul de 16 km(cea din fata fermei),se va pescui numai pe partea dreapta a baltii(cu te uiti din ferma) ,cele 3 sectoare se intind pe o lungime de 2-2,5 km, adincime medie 3-4 m,fund milos-nisipos(din spusele patronului baltii dl Dan Pasat).Deschiderea baltii in zona de concurs este de 200-250 m(dupa aprecierea mea).
Radu Sima aka Dolphin
www.drcrap.ro

Radu Sima
member

Mesaj de Radu Sima » 01 Iun 2004 16:00

La Hobaia sint doua balti.Concursul se va desfasura pe balta mare care are perimetrul de 16 km(cea din fata fermei),se va pescui numai pe partea dreapta a baltii(cu te uiti din ferma) ,cele 3 sectoare se intind pe o lungime de 2-2,5 km, adincime medie 3-4 m,fund milos-nisipos(din spusele patronului baltii dl Dan Pasat).Deschiderea baltii in zona de concurs este de 200-250 m(dupa aprecierea mea).
Radu Sima aka Dolphin
www.drcrap.ro

patabum
senior member

Mesaj de patabum » 01 Iun 2004 16:06

Prin deschiderea de 200-250 m intelegi latimea?

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 01 Iun 2004 16:23

Eu cred ca se refera la adincime :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . Poate mai bem si noi o bere frate Patabum !!

patabum
senior member

Mesaj de patabum » 01 Iun 2004 16:45

Pai uite cum facem:

eu imi spun o parere vis-a-vis de Hobaia si de locul unde v-ati antrenat voi anul asta si apoi imi spui daca mai vrem sa bem berea aia sau trebuie sa fug cand vad un Renault verde in spatele meu!

Daca balta aia de concurs are ditamai intinderea, cu volum de apa cacalau maria-ta, fund nisipos/malos si adancime medie de 3-4 metri, pescari pe ea mai subtire asa, de protocol, nu crezi ca:
- nu se compara cu locul unde v-ati antrenat voi (peste obisnuit cu pescarii, suprafata mica-raspunde repede la apel, praguri, crescatorie, etc)
- nu e obisnuit cu atractanti/arome/bla...bla...-uri
- se va speria ca dracul cand va vedea o padure de fire

:roll:

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 01 Iun 2004 17:14

Frate Patabum - uite ca iti raspund si eu :

1. unde dracu vrei sa ne antrenam - ca la Hobaia e inchis ( cu toate ca eu am auzit si altceva - contra sumei de 3 milioane mai intra lume pe balta ) Daca e asa ar trebuii batut obrazul lui Dan Pasat - ca slava Domnului ! - atita publicitate nu obtinea nici cu 20.000 EUR !
2. padurea de fire e metaforica - distanta intre standuri e de minim 80 metri si maxim 100 metri . Ar fi loc tinind cont ca , eu dau cu fire de 0.35 :lol: :lol:
3. balta mare - densitate mica ???? Nu ar trebuii - pentru ca iarasi revin la Dan Pasat - care ne-a rugat :idea: sa avem cit mai multi saci de crap - pentru timpul noptii - cind cintaririle se fac mai rar . Sigur ca nu mai cred in Mos Craciun - dar poate o avea balta peste . Mie , sincer , mi-e frica sa nu ma omoare carasul si platica - sau ciortanul de vreun kg !!! De aia fac boiliesurile cit pumnul ca altfel ma duc degeaba :lol: :lol: :lol:

Si acum inca o problema pe care a-si vrea sa o ridic referitor la Hobaia . Balta este furajata si furajarea se inchide cu 2 saptamini inainte de concurs ! Sigur - cei mai "tari" dintre noi cunosc cu ce se furajeaza balta - pentru ca Dan Pasat nu a ajuns intimplator in ecuatia asta . Ar trebuii ca aceasta informatie sa fie publica si sa nu faca apanasul numai citorva echipe - formate din prieteni sau relatii ale patronului . Eu intreb public - cu ce furajati balta in afara concursului D-le Dan Pasat ? Nu de altceva dar sa nu merg a prost acolo - iar altii sa aiba cartile facute de acasa ! Sunteti dispus - contracost sa furnizati fiecarei echipe cite 20-30 kg de furaj la data concursului ?

patabum
senior member

Mesaj de patabum » 01 Iun 2004 17:26

Val,

Eu nu am zis nicaieri balta mare/densitate mica de peste. Am zis volum mare de apa, adica raspunsul la apel (nada, momeala, atractanti, amino-zgarci si beta-fiss) mult mai mare, mai ales ca stiam ca este furajata (de aceea intrebarea).

Cu firele va fi padure, gandeste-te ca acolo fire in apa nu prea, si brusc 21 de echipe x o medie de 4 scule in apa per echipa inseamna 84 de fire, care mai de care mai bengoase. Pentru ala micu si speriosu e padure. Basca scandal, hai cu masina, du-te cu masina, cobre, catapulte, rachete, bombardament curat.

In ceea ce priveste furajatul baltii, nu cred ca ai de ce sa-ti faci probleme :wink:

PS: cum e cu berea, ca mi-e frica sa plec de la servici? :lol:

Radu Sima
member

Mesaj de Radu Sima » 01 Iun 2004 17:53

Da la latime, intinsura, mai sus am specificat adincime medie 3-4 m :D
Radu Sima aka Dolphin
www.drcrap.ro

Radu Sima
member

Mesaj de Radu Sima » 01 Iun 2004 17:55

Pasat zice ca pina la concurs contra oricarei sume nimeni nu intra pe balta.
Asa zice el acum.....
Radu Sima aka Dolphin
www.drcrap.ro

Scrie răspuns