lacul brateni

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
mikecarp
veteran

Mesaj de mikecarp » 14 Apr 2007 12:00

Imi pare rau baieti dar Ticu are dreptate. Si mi se pare ca s-a exprimat bland. Nu stiu daca voua va place sa intrati si in loc sa vedeti ceva interesant, gasiti mesaje personale.
Carpfishing... A way of life!

raducu
senior member

Mesaj de raducu » 14 Apr 2007 14:55

Asa este ,s-au strecurat si mesaje personale dar sunt si multe informatii despre lac. Pana la urma este si o mare realizare cred, s-au legat si prietenii cu ajutorul acestui site iar meritul exclusiv este al moderatorilor carora le multumesc pe aceasta cale ca au permis acest lucru insasi prin ingaduirea de care au dat dovada legat de aceste mesaje strecurate care cred ca nu au deranjat chiar atat fiindca nu s-a exagerat.....parerea mea. Este mare lucru sa apropii oameni,sa creezi punti intre ei,iar in cele din urma sa rezulte prietenii care uneori dureaza o viata. Pretul deranjului este infim comparativ cu realizarile. Oricum personal cer scuze daca si in cazul in care am deranjat pe cineva.
PESCUITUL INSEAMNA ARTA

voicua
veteran

Mesaj de voicua » 14 Apr 2007 19:27

:-? :-( Esti patetic,Raducu... :cry: :cry: ;-)

ticu
Moderator

Mesaj de ticu » 14 Apr 2007 20:36

Baieti,credeti ca eu nu miam facut preteni pe acest sait,dar daca am ceva de discutat cu ei vorbesc pe mess,nu plictisesc lume cu discutile mele personale,daca vreti sa aveti cit mai multe postari raspundeti naibi ca sint destule topicuri deschise,nu confundati un forum de pescuit cu messul :evil: :idea:

raducu
senior member

Mesaj de raducu » 14 Apr 2007 22:01

voicua scrie::-? :-( Esti patetic,Raducu... :cry: :cry: ;-)
Nu Voicu, vreau doar sa ma comport ca un sportiv.......ca doar suntem pescari sportivi si mi-am cerut scuze celor pe care-i inteleg ce vor sa scrie. Adevarul este ca am mai vorbit si altele uneori.....considerand Lacul Brateni ca fiind topicul nostru,al celor din zona. Poate am gresit si ca atare....
PESCUITUL INSEAMNA ARTA

raducu
senior member

Mesaj de raducu » 14 Apr 2007 22:15

ticu scrie:Baieti,credeti ca eu nu miam facut preteni pe acest sait,dar daca am ceva de discutat cu ei vorbesc pe mess,nu plictisesc lume cu discutile mele personale,daca vreti sa aveti cit mai multe postari raspundeti naibi ca sint destule topicuri deschise,nu confundati un forum de pescuit cu messul :evil: :idea:
Trenu.....pardon Ticu, ai gresit din nou dar daca vrei te ajut:
1. Miam se scrie mi-am, sait se scrie site, discutile se scrie discutiile,preteni se scrie prieteni.
2. Nu alerg dupa postari si daca nu am nimic de spus mai bine nu spun.
3. Nu mai injura pe forum. :D
4. Mi-am cerut odata scuze,de ce continui? Nu credeam ca te vor deranja atat de mult discutiile personale cu privire la Brateni..........uite cer scuze in numele tuturor care au participat la acel topic si te invit la o partida de pescuit pe acest lac. :D
PESCUITUL INSEAMNA ARTA

mikecarp
veteran

Mesaj de mikecarp » 14 Apr 2007 22:46

raducu scrie:
ticu scrie:Baieti,credeti ca eu nu miam facut preteni pe acest sait,dar daca am ceva de discutat cu ei vorbesc pe mess,nu plictisesc lume cu discutile mele personale,daca vreti sa aveti cit mai multe postari raspundeti naibi ca sint destule topicuri deschise,nu confundati un forum de pescuit cu messul :evil: :idea:
Trenu.....pardon Ticu, ai gresit din nou dar daca vrei te ajut:
1. Miam se scrie mi-am, sait se scrie site, discutile se scrie discutiile,preteni se scrie prieteni.
2. Nu alerg dupa postari si daca nu am nimic de spus mai bine nu spun.
3. Nu mai injura pe forum. :D
4. Mi-am cerut odata scuze,de ce continui? Nu credeam ca te vor deranja atat de mult discutiile personale cu privire la Brateni..........uite cer scuze in numele tuturor care au participat la acel topic si te invit la o partida de pescuit pe acest lac. :D

@ raducu,
Nu e corect ce faci. Inprimul rand ca este un SAIT de pescuit si nu de gramatica,iar inal doilea rand cred ca toti mai gresim cand ne grabim.
Carpfishing... A way of life!

voicua
veteran

Mesaj de voicua » 15 Apr 2007 08:05

Ticule,prietene de unde ai dedus ca doresc cat mai multe postari.Cu putina atentie vei observa de cand sunt logat pe acest site si --ti vei da seama ca te-ai inselat.Sfaturi pot sa dau si eu,sa stii,dar ma abtin tocmai pentru faptul de a evita polemicile;intotdeauna exista cate unul care sa te contreze lucru observat si pe alte siteuri de profil,ceea ce mie nu-mi convine deloc.
Raducu,nu are rost sa-ti iesi din fire.Am respectat profilul topicului,regulamentul siteului,in concluzie nu am de ce sa-mi fac probleme.
Rog politicos un moderator sa intervina pentru a nu se isca polemici inutile.Cu stima si respect.

raducu
senior member

Mesaj de raducu » 15 Apr 2007 09:07

Nu mi-am iesit prea tare din fire,vroiam doar sa-l ajut pe Ticu.
PESCUITUL INSEAMNA ARTA

voicua
veteran

Mesaj de voicua » 15 Apr 2007 14:50

Ultimele vesti de pe Brateni:6 carasi prinsi de un prieten la bob de porumb pe fir de par,in perioada de vineri ora 18 pana sambata la ora 19.Ceva s-a intamplat cu acest lac.Din spusele acestuia cica s-ar fi momit in exces de catre unii pescari cu boabe de porumb uscat,drept urmare momitul pe lac a fost interzis cu desavarsire...masura de altfel binevenita. :bere:

Scrie răspuns